❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

Biraz da şirketin kendi politikasına bağlı üstat, İncehesap'a daha önce ürün iade etmedim tam bilmiyorum. Yine de şansınızı deneyin isterseniz. 80 derece kart yandı, eyvah diyeceğimiz sıcaklıklar değil ama görece yüksek yani.
hocam jelatin şökiyim mi net olması için bu yüzden iade değişim kabul etmeyebilirler mi acaba

hocam ben jelatini sökmedim iade edebilirim diye onadan sıcak olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iade ederim diye jelatinleri sökmemiştim ondan sıcaklık bu kadar olabilir mi yan paneli açtım 2 derece azaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam jelatin çıkınca iade olmuyor doğru mu
Koruma bantlı antistatik poşetini yırtmadan açmayı başardıysan farklı fakat, yırttıktan sonra jelatinin bir önemi yok artık tekrar satılabilirliğini kaybediyor zaten, jelatinler sıcaklığı doğrudan etkiler çıkarıp test et.

Koruma bantlı antistatik poşetini yırtmadan açmayı başardıysan farklı fakat, yırttıktan sonra jelatinin bir önemi yok artık tekrar satılabilirliğini kaybediyor zaten, jelatinler sıcaklığı doğrudan etkiler çıkarıp test et.
değişim yapalabilir mi o zaman

değişim için engellemez değil mi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-07 131223.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-07 131223.webp
    309.9 KB · Hit: 36
beyler benim kartta furmarkda 2k da 70 dereceyi geçmedi hiç nasıl sizce

Almayı düşünüyorumda alınır mı
nasıl marka olarak da?
Gainward, Palit'in kardeş firması. Malzeme kalitesi olarak ASUS ROG veya MSI Suprim değildir ama PCB ve GPU kalitesi birebir aynıdır, taş gibidir. 3 fanlı, soğutması gayet yeterli, sadece fan sesi yükte bir tık fazla olabilir o kadar.

Gainward, Palit'in kardeş firması. Malzeme kalitesi olarak ASUS ROG veya MSI Suprim değildir ama PCB ve GPU kalitesi birebir aynıdır, taş gibidir. 3 fanlı, soğutması gayet yeterli, sadece fan sesi yükte bir tık fazla olabilir o kadar.
Her önüne gelen yorum yapamamalı....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri