Sizce kütüphanede çalışmalımıyım

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Evde hic verim alamiyorum masada pc yi aynayi ne varsa kaldirsam bile yinede kafam gidiyor. 35 dk sure tuttum kendime 6 soru cozebildim 6 paragraf sorusu...
Ve 4 ü yanlis cikti.
Ve şunu fark ettim aliskin oldugum ortamlarda hic odaklanamiyorum misal okuldaykende deneme sinavinda daha iyi sonuclar cikarirdim, ama ortamda alisilageldik kisiler oldugundan dolayi odaklanamazdım.
Ancak oldugum yerde hic tanimadigim insanlar olduğu zaman onlarinda test cozdugunu gordugum zaman otomatikmen odaklaniyorum. Onlar odaklanabiliyorsa bende odaklanirim psikolojisine girip motive oluyorum..
Sizce kütüphanenin etkisi olurmu?

Denemek bedava hem de kaybedeceğin bi şey yok ve kazanırsan eğer gelecek sana göz kırpar
Eğitim ve öğretimde başarılı olmak kadar doğru bir yatırım ben hayatımda görmedim, bilmiyorum, elinden ne geliyorsa yapman gerek, mücadele etmen gerek...
:D

Denemek bedava hem de kaybedeceğin bi şey yok ve kazanırsan eğer gelecek sana göz kırpar
Eğitim ve öğretimde başarılı olmak kadar doğru bir yatırım ben hayatımda görmedim, bilmiyorum, elinden ne geliyorsa yapman gerek, mücadele etmen gerek...
:D
İnsallah olur su an sosyal hayatim cevrem yok lise haaytim bombos gecti.. anksiyete tehsisim var takinti bozuklugum vardı ilac kullaniyordum beynimi tertemiz yapiyordu 1 yil oncesinde biraktim tekrardan bas gosterdi takinti sikintilari...
2 Yıllık bir yer istiyorum tut 100 200 bine girersem cok iyi olacak. Hem daha vizyonlu insanlarla tanisirim diye tahmin ediyorum daha çok çevre için yani...
Son 6 ay kaldi ve bazen sinir krizi fln geciriyorum sinir olup kagidi kitabi yirtiyorum..
Sizce hem uniye calisip hem sosyalleseyimmi yoksa sadece uniye calisip 6 ay sabırmı ediyim?

İnsallah olur su an sosyal hayatim cevrem yok lise haaytim bombos gecti.. anksiyete tehsisim var takinti bozuklugum vardı ilac kullaniyordum beynimi tertemiz yapiyordu 1 yil oncesinde biraktim tekrardan bas gosterdi takinti sikintilari...
2 Yıllık bir yer istiyorum tut 100 200 bine girersem cok iyi olacak. Hem daha vizyonlu insanlarla tanisirim diye tahmin ediyorum daha çok çevre için yani...
Son 6 ay kaldi ve bazen sinir krizi fln geciriyorum sinir olup kagidi kitabi yirtiyorum..
Sizce hem uniye calisip hem sosyalleseyimmi yoksa sadece uniye calisip 6 ay sabırmı ediyim?
Doktor değilim, o yüzden sağlık konusunda yanlış bi şeyler demek istemem ama ders konusunda yapabildiğin kadar yaparsan belki ileride daha rahat bir hayatın olabilir, ilaçlarını da almalısın...

Sırf manita düşürmek için gidiyordum ben kütüphaneye ders için gideni görünce şok oldum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,563
Üyeler
187,854
Son üye
ecyk
Geri