- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoya verilince yazarsan da güzel olur hocam bende merak ediyorum süreci.Hala iptal olmadı dahada iptal olmaz gibi benim gibi alanlara hayırlı olsun
Kargoya verilince yazarsan da güzel olur hocam bende merak ediyorum süreci.Hala iptal olmadı dahada iptal olmaz gibi benim gibi alanlara hayırlı olsun
bunun dayanağı var mı?aynı ürün başka satıcıda varsa satıcıda göndermesse diğer satıcıdan fiyat farkını hb kendi ayarlayıp ürünü kargolattırıyor
benim gözüm 15kya düsen 9060xt de bakalım
Bende arkadaşın dediği gibi bir şey duymuştum ama emin de değilim pekbunun dayanağı var mı?
iptal edilirse bari birşeyler sunalım.
Kargoya verildiğinde veya farklı bir durumda tekrar bilgi vericemKargoya verilince yazarsan da güzel olur hocam bende merak ediyorum süreci.
eskisi gibi vermiyor artık benim 4-5 ürün iptale düşmüştü direk temin edilemiyor yazıp basiyorlar iadeyibunun dayanağı var mı?
Geçen gün rx 9060 xt alacaktım. İyi ki almadım.Geçen yeni 9060 xt 16gb aldım 9 taksite 18600'e. Böyle şeyleri hep kaçırıyorum ya.
Bende de hazırlanıyor diyor. İptal çekerlerse kötü olacakBende de aynı durum hala sanırım göndermeyip iptal çekecekler
premiumun olsun 2026 da degismediyse aralık sonunda ram almıstım satıcı iptal edip ürünün linkini kaldırdı yardımcı olun diye talep bırakmıstım, aynı üründen bulabilsek yardımcı olacagım demisti mh daha öncede olmustu satıcıyı degistirip ürünü alıcıya ulastırıyorlar.bunun dayanağı var mı?
bu öyle bi şey değil sanmıyorum iptal olursa iptal olur direktpremiumun olsun 2026 da degismediyse aralık sonunda ram almıstım satıcı iptal edip ürünün linkini kaldırdı yardımcı olun diye talep bırakmıstım, aynı üründen bulabilsek yardımcı olacagım demisti mh daha öncede olmustu satıcıyı degistirip ürünü alıcıya ulastırıyorlar.