❌İndirim Bitti! Palit RTX 5060 TI Infinity 3 16 GB Ekran Kartı 19.999TL

aynı ürün başka satıcıda varsa satıcıda göndermesse diğer satıcıdan fiyat farkını hb kendi ayarlayıp ürünü kargolattırıyor
benim gözüm 15kya düsen 9060xt de bakalım
bunun dayanağı var mı?

iptal edilirse bari birşeyler sunalım.

Geçen yeni 9060 xt 16gb aldım 9 taksite 18600'e. Böyle şeyleri hep kaçırıyorum ya.

Geçen yeni 9060 xt 16gb aldım 9 taksite 18600'e. Böyle şeyleri hep kaçırıyorum ya.
Geçen gün rx 9060 xt alacaktım. İyi ki almadım.
5060 ti kısmet oldu. Bu işler kısmet. Başka bir fırsat kaçınca, karşına başkası çıkıyor.

tekdesa satıcının kendi sitesinde palit hariç bir çok marka ekran kartı satıyorlar. gainward var palit yok ilginç. kartlar eğer ki kargolanırsa güzel fırsatmış

kargoya verilen oldu mu? benimki hazırlanıyor diyor hala. Bugün verilmezse iptal gelebilir

bunun dayanağı var mı?

iptal edilirse bari birşeyler sunalım.
premiumun olsun 2026 da degismediyse aralık sonunda ram almıstım satıcı iptal edip ürünün linkini kaldırdı yardımcı olun diye talep bırakmıstım, aynı üründen bulabilsek yardımcı olacagım demisti mh daha öncede olmustu satıcıyı degistirip ürünü alıcıya ulastırıyorlar.

premiumun olsun 2026 da degismediyse aralık sonunda ram almıstım satıcı iptal edip ürünün linkini kaldırdı yardımcı olun diye talep bırakmıstım, aynı üründen bulabilsek yardımcı olacagım demisti mh daha öncede olmustu satıcıyı degistirip ürünü alıcıya ulastırıyorlar.
bu öyle bi şey değil sanmıyorum iptal olursa iptal olur direkt

Geri