Öneri Superonline için modem önerisi

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
479
modeme gelen kabloyu alt yapıyı değiştirmelerini isticem bide modem alcam internette ping istemiyorum ama superonline sanırım kendi modemleri dışında uyumsuz muş bu sebeple onların sitesinden seçmek zorundayım bana uygun fiyatlı üzmeyecek bir şey lazım çok internet harcarım bunu belirteyim anlarsınız internetim şuan 45 veriyor bazen dalgalanıp 35 lere düşüyor veya 60 lara çıkıyor 100 yaptırtmayı düşünüyorum
ama websitesinden bir modem seçermisiniz

(evde 2 televizyon var 3 telefon var onlarda modem kullanıyor)

Alt yapıyı değiştiremezsin. Vdsl den fiber veya vdls hattını yeniletemezsin.

Kendi modemler dışında uyumsuz değil internet kullanıcı adı ile şifresini vermiyorlar.

Pingi düşürmeyebilir modemin ne?

Alt yapıyı değiştiremezsin. Vdsl den fiber veya vdls hattını yeniletemezsin.

Kendi modemler dışında uyumsuz değil internet kullanıcı adı ile şifresini vermiyorlar.

Pingi düşürmeyebilir modemin ne?
valla marka bile vermeme gerek yok zira modem 7 yıllık epey antika oldu (5-6 kere düştü bile yani hatta üst kapağı kırıldı o derece ama tamamen bozulmadı)
evin dışı değil evin içindeki modeme gelen kablonun değişmesini ve modemin değişmesini bide o ufak aletin değişmesini istiyorum fiyat nedir sence
sence çözmez mi mecburen superonline sitesinden seçmem lazım sanırım
bu arada fiber zaten vdsl değil ana yolda olduğumuz için fiber gelen ilk yerlerden olduk ama her şey çok eskidi kırıldı falan

valla marka bile vermeme gerek yok zira modem 7 yıllık epey antika oldu (5-6 kere düştü bile yani hatta üst kapağı kırıldı o derece ama tamamen bozulmadı)
evin dışı değil evin içindeki modeme gelen kablonun değişmesini ve modemin değişmesini bide o ufak aletin değişmesini istiyorum fiyat nedir sence
sence çözmez mi mecburen superonline sitesinden seçmem lazım sanırım
bu arada fiber zaten vdsl değil ana yolda olduğumuz için fiber gelen ilk yerlerden olduk ama her şey çok eskidi kırıldı falan
Fiber ise kablonun değişmesi bir işe yaramaz.
Modemde sorun vardır ya da başka firmaya geç.
Modemi değiştirmeyi dene.

evet önerin var mı modem için superonline sitesinden falan
bide modeme gelen o kablo ev içindeki kablo dışardaki değil değişmeme gerek yok mu yani
o ufak aleti değişecek miyiz? modemin yanında duran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iyi mi mesela

evet önerin var mı modem için superonline sitesinden falan
bide modeme gelen o kablo ev içindeki kablo dışardaki değil değişmeme gerek yok mu yani
o ufak aleti değişecek miyiz? modemin yanında duran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iyi mi mesela
Kablo zaten fiber değişmene gerek yok.
O gpon cihazı ise değiştirirsin ama Türkcell ayrı satmaz modem ile beraber verir. İnternetten alabilirsin ama Türkcell kullanmana izin vermez.

Bu pasaj sitesi Amazon trendyol gibi herhangi bir yerden almışsın gibi olur. Modem şifresini yine de vermezler.
Ayarıp modem değiştirmelerini ise ne modem verirler ise o modemi kullanırsın.
Bu modem kötü özellik konusunda bir de.
Wan portlu olan router bakman lazım ve gpon harici satıldığı için genelde çin internet sitelerinden alman lazım.

Kablo zaten fiber değişmene gerek yok.
O gpon cihazı ise değiştirirsin ama Türkcell ayrı satmaz modem ile beraber verir. İnternetten alabilirsin ama Türkcell kullanmana izin vermez.

Bu pasaj sitesi Amazon trendyol gibi herhangi bir yerden almışsın gibi olur. Modem şifresini yine de vermezler.
Ayarıp modem değiştirmelerini ise ne modem verirler ise o modemi kullanırsın.
Bu modem kötü özellik konusunda bir de.
Wan portlu olan router bakman lazım ve gpon harici satıldığı için genelde çin internet sitelerinden alman lazım.
gpon u müşteri temsilcisi satmıyor mu uğraştırcaklar desene

Geri