DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ BEKLENİYORSUNUZ!

Din ve Felsefe Konuları

• EVET YETER ARTIK

Oylar: 4 40.0%
  • HAYIR BİR SORUN YOK

Oylar: 6 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,991
Son zamanlarda açılan Din ve Felsefe konuları artık sıkmaya başladı. Burası teknoloji forumu. Bu konular forumda tartışmaya hemde görüntü kirliliğine sebebiyet veriyor. Bu konuların dozunda açılması ya da konu sahibinin kendi profilin altında yazması daha uygun olarak görüyorum. Sizin düşünceniz neler?

konu dışı bölümü.
ana ekrana bile düşmüyor
ki o konuda sorulan sorular
sivilceden nasıl kurtulurum gibi postlar var
bunlar teknoloji ile çok ilgili değil mi
sevgilerim ile

konu dışı eyvallah, ama oraya giren görüyor. Sağlık konuları o kadar açılmıyor. Bu felsefe ve din konuları çığrından çıktı ve tartışmaya sebebiyet veriyor

Tek bir konu halinde din ve bilim altında açsa sorun yokta 13 farklı konu ne 😀

Bana göre de sevgili, kız konusu açmak yasaklanmalı ama her 2-3 günde bir açılıyor

konu dışı eyvallah, ama oraya giren görüyor. Sağlık konuları o kadar açılmıyor. Bu felsefe ve din konuları çığrından çıktı ve tartışmaya sebebiyet veriyor
tek şu konuda katılabilirim saçma sapan yorumlara cevap vermezse onlar zaten tüyer gider 1 kişiden mantıklı yorum gördüm yada görmedim o derece
aslında paylaşım yapan kişilerin yorumlara açık olsun mu olmasın mı diye seçme hakkı olsa daha cazip başkada bişe yok
örneğin bir şey paylaşıyorsun yorumları kapat butonu olsa

tek şu konuda katılabilirim saçma sapan yorumlara cevap vermezse onlar zaten tüyer gider 1 kişiden mantıklı yorum gördüm yada görmedim o derece
aslında paylaşım yapan kişilerin yorumlara açık olsun mu olmasın mı diye seçme hakkı olsa daha cazip başkada bişe yok
Siz farklı görüşteki insanların yorumunu saçma buluyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre de sevgili, kız konusu açmak yasaklanmalı ama her 2-3 günde bir açılıyor
tabii sizin dininizde yasak demi :D

Uygunsuz davranış
Siz farklı görüşteki insanların yorumunu saçma buluyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii sizin dininizde yasak demi :D
Dinle ne alakası var Süper zeka o din konularını gözünle okursan bende firkimi belirtiyorum mahlukat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri