Çözüldü✓ 17.000₺ Ekran Kartı Önerisi

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Sıfır/2. El benim için farketmez. Performansı yüksek olsun, beni uzun yıllar götürsün yeter. DLSS/FSR/RSR/FG gibi şeyleri pek kullanmam genellikle oyunlarımı native olarak oynarım.
Bu bütçede bulabildiğim ekran kartları:
3080 Ti / 4070 / 7800 XT / 9060 XT 16GB
Sanırım bunların arasında birini tercih etmem lazım. 1440p çözünürlükte kullanacağım.
(6900 XT önermeyin çünkü henüz 5 dk önce sattım :D)

izmirdemi yaşıyorsunuz 2.ilan kasımdan kalma

adam param güvende ile satmıyor ki pg eklediginde 18.500 olur pg komisyon alıyor

attıgınız ilanda kart içi açılmış önceden senin tekrar açıp bakım yapman lazım bakım masrafında var kart sana gene pg ile 19 a patlar

hocam konuyu dağıtmak gibi oluyor ama, 6900xt de ne gibi bir sorun vardı
Coil whine ve fanlardan hafiften sürtünme sesi. İlk başta siyah ekran sorunu da vardı meğersem sistemsel bir sorunmuş uygulama bazlı ayar yapınca düzelmişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

izmirdemi yaşıyorsunuz 2.ilan kasımdan kalma

adam param güvende ile satmıyor ki pg eklediginde 18.500 olur pg komisyon alıyor
İzmirde yaşamıyorum ama gerekte yok şuana kadar aldığım tüm ekran kartlarında pg olmadan aldım bir sorun çıkmadı

Coil whine ve fanlardan hafiften sürtünme sesi. İlk başta siyah ekran sorunu da vardı meğersem sistemsel bir sorunmuş uygulama bazlı ayar yapınca düzelmişlerdi.

İzmirde yaşamıyorum ama gerekte yok şuana kadar aldığım tüm ekran kartlarında pg olmadan aldım bir sorun çıkmadı
Anladım hocam, siyah ekran sorunu bendede vardıda aynı şekilde sattıktan sonra 16gb 9060xt geçtim

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Ya burda konu 4070 değil hocam. Konu verdiğim paranın hakkını almak. Aldığım kartı uzun süre değiştirmeyeceğim çünkü

siz bilirsiniz bedava verseler attıgınız kartı almam kart önceden sökülmüş güvenlik etiketi yok kart 101 derece görmüş bakım istiyor kartla ne yapmışlar belirsiz 4070 gibi kart güncel ürün bu halde

2. bu kartlardan 2k da en memnun edicek ürün 4070

3. amd nin 7800xt si güçlü olsada teknoloji ve ray traysing destegi çok düşük alınmaz amd kenara attı 7000 serisini

4. zaten amd 6000 serisi kullanmışssın bence nvdia yada illa amd olucaksa 9060xt olmalı

performansı 2k da bana yeterli gelmedi açıkçası şuanda kullanıyorum mecburen ama :)
İşte ben 2k'da kullanacağım o yüzden böyle derin arayış içerisindeyim :D

siz bilirsiniz bedava verseler attıgınız kartı almam kar önceden sökülmüş güvenlik etiketi yok kart 101 derece görmüş bakım istiyor kartla ne yapmışlar belirsiz 4070 gibi kart güncel ürün bu halde
Onu örnek olarak attım yani demek istediğim 17k bandında 4070 bulunabiliyor, onu demek istedim :)

Onu örnek olarak attım yani demek istediğim 17k bandında 4070 bulunabiliyor, onu demek istedim :)
yok hocam sarı sitede en düşük temiz alınıcak ürünler 20 den başlıyor 17 den degil iste 17 ler patlak masraf yapman gereken ürünler

1768153844301.webp

Geri