Kasa için Egzoz Fanı Önerisi

dark.exe

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar selam kullandığım kasa nzxt h6 flow(rgb olmayan modeli) ve kendisinin herhangi bir egzoz fanı yok. Bana güzel bir egzoz fanı önerebilir misiniz? Fiyatları bilmediğim için herhangi bir bütçe belirlemedim. Lütfen sessizlik ön planda olsun.

Arkadaşlar selam kullandığım kasa nzxt h6 flow(rgb olmayan modeli) ve kendisinin herhangi bir egzoz fanı yok. Bana güzel bir egzoz fanı önerebilir misiniz? Fiyatları bilmediğim için herhangi bir bütçe belirlemedim. Lütfen sessizlik ön planda olsun.
rgb yok ama ben kullanıyorum ve çok memnunum. sessizlik odaklı fanlar ve laf olsun diye değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz hocam, kötü ürünü yok bu markanın
ülkede doğru düzgün noctua fan satılmıyo. istesende düzgün bi link atamazsın zaten

hocam bunun rgbli modeli var mıdır acaba
normalde var ama stok yok maalesef. aynıo markanın farklı bir modeli var. aynı sessizliği sağlamaz ama markanın tüm fanları buna özen gösteriyo. ve rgb li modelleri de stokta var. gaminggentr de hepsi var bakabilirsin

rgb yok ama ben kullanıyorum ve çok memnunum. sessizlik odaklı fanlar ve laf olsun diye değil

ülkede doğru düzgün noctua fan satılmıyo. istesende düzgün bi link atamazsın zaten
Yurt dışından alsın, hâlâ alınabiliyorken. 1 kere alır kafası rahat olur, dandik mal alacak kadar zengin değilse en iyisi noctua olur.

Yurt dışından alsın, hâlâ alınabiliyorken. 1 kere alır kafası rahat olur, dandik mal alacak kadar zengin değilse en iyisi noctua olur.
attığım fan hiç dandik bi mal değil. kasamda 9 tane kullanıyorum kasadan daha pahalıya patladı. ve yd dan almak mantıklı değil. gelme süresi vergisi cartı curtu

1768239774458.webp

hocam bunlar iyi midir sizce

ben attığımı öneririm ama illa rgb diyosanız her hangi bi fandan iyidir. ama dikkat edin kasanız desteklemiyossa 140mm almayın
aslında rgb almak gibi bir hevesim yok sadece kasamın camları karartılmış olduğu için içeriyi biraz aydınlatmak istiyorum sizin attığınız fanın rgbsi olmaması beni üzdü maalesef

hocam ben de böyle bi fan bakıyordum ama stok bitmiş. umarım almışsındır.
ek olarak zamanında bunları favorilemişim. iyi mi kötü mü bilemem seçenek olsun diye atıyorum.

Geri