Arkadaşlar selam kullandığım kasa nzxt h6 flow(rgb olmayan modeli) ve kendisinin herhangi bir egzoz fanı yok. Bana güzel bir egzoz fanı önerebilir misiniz? Fiyatları bilmediğim için herhangi bir bütçe belirlemedim. Lütfen sessizlik ön planda olsun.
hangisi hocam atabilir misinizNoctua öneririm güzel markadır, sessiz
Bütçenize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz hocam, kötü ürünü yok bu markanınhangisi hocam atabilir misiniz
Arkadaşlar selam kullandığım kasa nzxt h6 flow(rgb olmayan modeli) ve kendisinin herhangi bir egzoz fanı yok. Bana güzel bir egzoz fanı önerebilir misiniz? Fiyatları bilmediğim için herhangi bir bütçe belirlemedim. Lütfen sessizlik ön planda olsun.
ülkede doğru düzgün noctua fan satılmıyo. istesende düzgün bi link atamazsın zatenBütçenize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz hocam, kötü ürünü yok bu markanın
hocam bunun rgbli modeli var mıdır acabargb yok ama ben kullanıyorum ve çok memnunum. sessizlik odaklı fanlar ve laf olsun diye değil![]()
Endorfy Fluctus 120mm Kasa Fanı (EY4A001)
Fluctus 120 PWM, isteğe bağlı yarı pasif moda sahip bir fandır. Sadece 12 cm boyunda olmasına rağmen kolayca rekabet edebilir.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde var ama stok yok maalesef. aynıo markanın farklı bir modeli var. aynı sessizliği sağlamaz ama markanın tüm fanları buna özen gösteriyo. ve rgb li modelleri de stokta var. gaminggentr de hepsi var bakabilirsinhocam bunun rgbli modeli var mıdır acaba
Yurt dışından alsın, hâlâ alınabiliyorken. 1 kere alır kafası rahat olur, dandik mal alacak kadar zengin değilse en iyisi noctua olur.rgb yok ama ben kullanıyorum ve çok memnunum. sessizlik odaklı fanlar ve laf olsun diye değil![]()
Fluctus 120 PWM, isteğe bağlı yarı pasif moda sahip bir fandır. Sadece 12 cm boyunda olmasına rağmen kolayca rekabet edebilir.www.gaming.gen.tr
ülkede doğru düzgün noctua fan satılmıyo. istesende düzgün bi link atamazsın zaten
attığım fan hiç dandik bi mal değil. kasamda 9 tane kullanıyorum kasadan daha pahalıya patladı. ve yd dan almak mantıklı değil. gelme süresi vergisi cartı curtuYurt dışından alsın, hâlâ alınabiliyorken. 1 kere alır kafası rahat olur, dandik mal alacak kadar zengin değilse en iyisi noctua olur.
rgb yok ama ben kullanıyorum ve çok memnunum. sessizlik odaklı fanlar ve laf olsun diye değil![]()
ülkede doğru düzgün noctua fan satılmıyo. istesende düzgün bi link atamazsın zaten
ben attığımı öneririm ama illa rgb diyosanız her hangi bi fandan iyidir. ama dikkat edin kasanız desteklemiyossa 140mm almayınAlıntıyı görüntüle
hocam bunlar iyi midir sizce
aslında rgb almak gibi bir hevesim yok sadece kasamın camları karartılmış olduğu için içeriyi biraz aydınlatmak istiyorum sizin attığınız fanın rgbsi olmaması beni üzdü maalesefben attığımı öneririm ama illa rgb diyosanız her hangi bi fandan iyidir. ama dikkat edin kasanız desteklemiyossa 140mm almayın
hocam ben de böyle bi fan bakıyordum ama stok bitmiş. umarım almışsındır.Alıntıyı görüntüle
hocam bunlar iyi midir sizce