İnceleme S24FE İncelemesi (16.12.2025 Güncellemeli)

Hocam konudan bağımsız kullandığınız simge paketi nedir baya güzel duruyor da

Bi tek bendeki mi biraz fazla ısınıyor acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj olurken biraz ısınıyor bazende çok saçma şekilde chrome da vs ısınıyor

Bi tek bendeki mi biraz fazla ısınıyor acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj olurken biraz ısınıyor bazende çok saçma şekilde chrome da vs ısınıyor
hocam işlemci uygulamada işlemcinin kullanılmasına göre ısınır düşük performans modunda ısınmaz (oyunlara etki etmez) şarj içinde eğer benim gibi gece bırakıyorsanız hızlı şarjı kapayıp deneyin

hocam işlemci uygulamada işlemcinin kullanılmasına göre ısınır düşük performans modunda ısınmaz (oyunlara etki etmez) şarj içinde eğer benim gibi gece bırakıyorsanız hızlı şarjı kapayıp deneyin
Düşük performans modunu denemedim çok belirgin bir etkisi var mı

Güzel telefonda gece direksiyon stroysi çekilmiyor pastel boya gibi çıkıyor neden böyle

Güzel telefonda gece direksiyon stroysi çekilmiyor pastel boya gibi çıkıyor neden böyle
renk ayarım bu
telefonun kamera ayarlarını yapın-lensi temizleyin
ayrıca zaten gece amiral gemisi olmayan hemen hemen tüm telefonlarda bu grenlenmeler oluyor çözümü gece modu

ayrıca story yüklenirken çözünürlük düşüyor

Ekler

• 73212.webp
    73212.webp
    29.9 KB · Hit: 16
1 yıllık iphone 13 ü satıp geçmek mantıklımı beyler

Hocam ip 13 satıp 25fe geç biraz daha iyi cihaz
Fe modeli düz 25 modelinden daha büyük mü oluyor iphone 13 ten büyük telefon kullanmam mümkün değil bu telefon boyutunda olmalı

Fe modeli düz 25 modelinden daha büyük mü oluyor iphone 13 ten büyük telefon kullanmam mümkün değil bu telefon boyutunda olmalı
galiba evet hocam o zaman s24 modeline bak o hem 24fe hemde 25feden küçük tek kötü noktası şarj ve bataryası biraz küçük kalır(ip 13e göre daha uzun)

Geri