Papara Para Yatırma Ve Gonderme Acıkmı

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,310
Dostlar bazıları para gonderebılıyorum dıyo ama yatırma acıkmı boyleyse sadece alısverısmı kılıtlı suanda. atm den para yatırıp paparadan baskasının ıbanına gonderebılırmıyım?

Para alıp atabiliyorsun şuan ama internetten kullanamıyoruz sanırım yani ben kullanmadım banka onaylamadi diyor

Para alıp atabiliyorsun şuan ama internetten kullanamıyoruz sanırım yani ben kullanmadım banka onaylamadi diyor
hocam kesınmı pekı yanı atm ye gıdıp yatırdıktan sonra bır sorun cıkmasın hesaba gecmeme gıbı bırde ıbana gonderme dedıgım baska paparalının ıbanına degıl normal ıban. son olaylardan sonra para kalır felan dıye bıraz korkuyorum :D

sadece paparalılara gonderebılıyomusuz🥹

kendi ibanına çekebiliyorsun

Hayır hocam ben başkasının ibanina attım geçti (papara ibani değil)hatta önce başkasının bankasından kendi papara ma attım sonra internetten kullanamayinca tekrar o ibana geri attım
:Bankalar vur emri verdiği için uğraştığımız şeylere bak

Hayır hocam ben başkasının ibanina attım geçti (papara ibani değil)hatta önce başkasının bankasından kendi papara ma attım sonra internetten kullanamayinca tekrar o ibana geri attım
:Bankalar vur emri verdiği için uğraştığımız şeylere bak
hocam baska ıbana gonderme suan uygulama ıcınde yok paparalılara sadece ya da tel no dan kolay adres tarzı sızın dedıgınız zaman vardır buyuk ıhtımalle suan ıyıce engel gelmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,662
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri