Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

3D baskı işleriyle de uğraşabilirsin.
Tamiri zor olan plastik parçaların yenisini üretmek gibi.
Bu fikiri çok beğendim teşekkür ederim paramı biriktirip bu işede girebilirim. Çok fazla masraf çıkarıyor mu? Arıza vs çok yapıyor mu bu cihazlar?

Bu fikiri çok beğendim teşekkür ederim paramı biriktirip bu işede girebilirim. Çok fazla masraf çıkarıyor mu? Arıza vs çok yapıyor mu bu cihazlar?
Kaliteli cihaz masraf çıkartmaz aslında.
En kaliteli baskı yapan sıvı baskıdır. Belki görmüşsün kendi sıvısı var hazineye dökülüyor ve plaka yukarı çekildikçe alttaki sıvının gerekli yerleri sertleştiriliyor. Bir nevi sıvı içinden model çıkıyor gibi görüntüsü var.

Filamentle olan baskılar genelde flament tükenmesi sorunudur. Arka arkaya ısıtıp yapıştırıyorlar filamenti devamlılık açısından diye görmüştüm. Çoğu zaman sıkıntı burda oluyor. Birde nozzle kafa tıkanması oluyor.

Ben bir kanal bulmuşum öfff de ne öfff

120 mm bilgisayar fanının kanatlarını adam sökmüş.
Tüm dünyadan 120 mm 3D fan tasarımlarını gönderiyorlar adama. Bende göndermiştim, yaptı mı yapmadımı izleyemedim çünkü zaman alabiliyor videoyu yapmak.

Baskı yapıyor ve kim kazandı onun Fan tasarımı tüm fanlarla kapıştırılıyor.

Youtubeda Fan Showdown aratırsanız bulursunuz hepsini.

Kaliteli cihaz masraf çıkartmaz aslında.
En kaliteli baskı yapan sıvı baskıdır. Belki görmüşsün kendi sıvısı var hazineye dökülüyor ve plaka yukarı çekildikçe alttaki sıvının gerekli yerleri sertleştiriliyor. Bir nevi sıvı içinden model çıkıyor gibi görüntüsü var.

Filamentle olan baskılar genelde flament tükenmesi sorunudur. Arka arkaya ısıtıp yapıştırıyorlar filamenti devamlılık açısından diye görmüştüm. Çoğu zaman sıkıntı burda oluyor. Birde nozzle kafa tıkanması oluyor.

Ben bir kanal bulmuşum öfff de ne öfff

120 mm bilgisayar fanının kanatlarını adam sökmüş.
Tüm dünyadan 120 mm 3D fan tasarımlarını gönderiyorlar adama. Bende göndermiştim, yaptı mı yapmadımı izleyemedim çünkü zaman alabiliyor videoyu yapmak.

Baskı yapıyor ve kim kazandı onun Fan tasarımı tüm fanlarla kapıştırılıyor.

Youtubeda Fan Showdown aratırsanız bulursunuz hepsini.

Çok teşekkür ederim hocam ben bunu düşüneceğim. Araba parçası yapıp satsam bile kâr ülkede eski araba kullanan çok nasılsa.

1)güvenli liman borsada hisse fiyatları merdiven gibi yükselenleri alıp kenara atacaksın,ki hangisi ahlaklı iş yapıyor orası meçhul
2)bir yetenek edinip onun üstünden hizmet vererek kazanabilirsin yazılım işi grafik tasarım işi öğrencilerden birinin pc si telefonu bozulduğunda tamir et işi vs
3)ya da arkadaşın bahsettiği 3d işi de olabilir bak o da benim aklıma yattı bi ara pet şişe kapaklarını eritip filament olarak kullanıp maliyetden de düşülebilir diyorlar ama o nasıl yapılır hiçbir fikrim yok açıkçası

Kendi işini tam olarak kurana kadar altın gümüş veya savunma sanaii hisseleri alabilirsin, zaten kendi işini kurman bi 5 sene filan alabilir, sermayen erimez hatta artar...

1)güvenli liman borsada hisse fiyatları merdiven gibi yükselenleri alıp kenara atacaksın,ki hangisi ahlaklı iş yapıyor orası meçhul
2)bir yetenek edinip onun üstünden hizmet vererek kazanabilirsin yazılım işi grafik tasarım işi öğrencilerden birinin pc si telefonu bozulduğunda tamir et işi vs
3)ya da arkadaşın bahsettiği 3d işi de olabilir bak o da benim aklıma yattı bi ara pet şişe kapaklarını eritip filament olarak kullanıp maliyetden de düşülebilir diyorlar ama o nasıl yapılır hiçbir fikrim yok açıkçası
O plastikler 2. Kez eritildikten sonra birbirine tekrar yapışması zor oluyor. Dayanıksız bir malzeme çıkacağını düşünüyorum.

geri dönüşemeyen plastikler ve geri dönüşüm ürünü plastikler farklı tepkiler verir, işler sandığınız gibi olmayabilir... cihaza zarar verebilirsiniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri