sistemin ne hocam kaç fps alıyosun, keyif mi istiyosun 2k yani yoksa 1080p rekabetçi bişe mi arıyosunElimde şu anda lg ultragear 24gn65r-b monitör var (144 hz, 1 ms ) bunu satıp üzerine para ekleyip daha yüksek hz bir monitör almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım?
Bütçem: 7-8 bin TL
Sistemim RX6600 i3 12100Fsistemin ne hocam kaç fps alıyosun, keyif mi istiyosun 2k yani yoksa 1080p rekabetçi bişe mi arıyosun
cs2 oynamıyorum ama o sistemle 320 alınmaz sanki. 23.8-25" arası fast ips bi monitör lazım sana. sistem daha iyi olsa 2k önerirdimSistemim RX6600 i3 12100F
Şu an monitöre sabit ettiğimden dolayı 1080p' de 144 fps alıyorum. Limiti kaldırınca 320 falan görüyor.
2k muhabbetlerini hiç bilmiyorum hocam istediğim cam gibi görüntü ve mermilerin akıp gitmesi bazen görüyorum milletin mermiler kayıp gidiyor benimkileri sanki silahtan zorla çıkarıyor gibi hissediyorum.
pingim 50
Bu sisteme ne alayım peki hocam. Bendekinin ips falan var mı hiç bilmiyorumcs2 oynamıyorum ama o sistemle 320 alınmaz sanki. 23.8-25" arası fast ips bi monitör lazım sana. sistem daha iyi olsa 2k önerirdim
7k ya rekabetçi oyunlar için alınacak en iyisi her halde.Bu sisteme ne alayım peki hocam. Bendekinin ips falan var mı hiç bilmiyorum
neden işlemciyi güçlendirmemi tavsiye ettiniz hocam, işlemcinin artısı ne olacak ki? 4-5k'ya Bendeki monitörden iyisi var mıdır ki7k ya rekabetçi oyunlar için alınacak en iyisi her halde.
buda o kadar vermeyeyim dersen muadil aynı mal zaten yenileme hızı daha düşük sadece![]()
Lenovo Legion 25-10 Monitör
Lenovo Legion 25-10 Monitör 67D4GAC3TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
buda başka marka önereyim diye. yine kalitelidir ama pivot yok ekstrası da hoparlör var![]()
Lenovo Legion 24-10 Monitör
Lenovo Legion 24-10 Monitör 68C4GAC4TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte GS25F2A Monitör
Gigabyte GS25F2A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ama bence monitöre bu kadar vereceğine işlemci yükselt. 4-5k ya max bi monitör al kalanı işlemciye bas. işlemcini de çok etmesede satarsın
işlemciniz iyi değil. zamanında idare ederdi ama özellikle rekabetçi oyunların işlemciye yüklendiğini düşünürsek işlemciyi net yükseltmeni öneririm. ve eve baya fark yaratır. keşke başta amd toplasaydın hatta. ve evet 4-5k bandında da güzel monitör çok. 7k lara çıkmak biraz daha lükse kaçıyo. lükse kaçılabilir ama daha iyi işlemci öncelik olmalıneden işlemciyi güçlendirmemi tavsiye ettiniz hocam, işlemcinin artısı ne olacak ki? 4-5k'ya Bendeki monitörden iyisi var mıdır ki
Hangi işlemciyi önerirsin peki hocam. Bilgisayarı ben toplamadım 2024'te vatanda 9 bin TL diye almıştımişlemciniz iyi değil. zamanında idare ederdi ama özellikle rekabetçi oyunların işlemciye yüklendiğini düşünürsek işlemciyi net yükseltmeni öneririm. ve eve baya fark yaratır. keşke başta amd toplasaydın hatta. ve evet 4-5k bandında da güzel monitör çok. 7k lara çıkmak biraz daha lükse kaçıyo. lükse kaçılabilir ama daha iyi işlemci öncelik olmalı
bütçene göre hocam. min i5 12400f ama bütçen çıkarsa i5 14400f öneririmHangi işlemciyi önerirsin peki hocam. Bilgisayarı ben toplamadım 2024'te vatanda 9 bin TL diye almıştım
ryzen önermez misin hocam onlar daha f/p zannediyorumbütçene göre hocam. min i5 12400f ama bütçen çıkarsa i5 14400f öneririm
Öneririm ama onun için anakartını da değişmen gerekirryzen önermez misin hocam onlar daha f/p zannediyorum