LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 722
Sales Force Teknoloji vardı ondan 2 retail almıştım, mak fln da yazmıyordu daha sonra kontrol edeyim ben 50-70 civarı bir şeye almıştım.
keyini gir, hata kodu sonuna bak 08/20 ise ara microsoft etkinleştir.konudan bağımsız 2 yıl önce retail key aktifleştirdim.Pc değişimi sonrası lisans gitti alamıyorum
Ordan bende aldım retail diye mak gönderildi iletişime geçtim retail attılarSales Force Teknoloji vardı ondan 2 retail almıştım, mak fln da yazmıyordu daha sonra kontrol edeyim ben 50-70 civarı bir şeye almıştım.
Tek sorun keyi yedeklememiş olmamkeyini gir, hata kodu sonuna bak 08/20 ise ara microsoft etkinleştir.
03/60 ise key blacklist ugrasma.
retail ise maile ekleseydin..(pc degiştirsende etkinleştirme durumu olurdu buyuk ihtimal)
Nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz?iş yeri icin microsoft veya partnerden almalısın, saglam lisans vs ler yetkili degil.
ticari unsur oldugu için microsoft avukatlarının denetleme yetkisi var.
karar sizin..
bireysel ev için fark etmez..
vatan veya microsoft TR de. (faturalı olmak zorunda. keyin adına fatura. satış vs degil)Nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Vatana ciğeri bırakıyoruz bu site sorunsuz mudur? Problem yaşamam değil mivatan veya microsoft TR de. (faturalı olmak zorunda. keyin adına fatura. satış vs degil)
yurtdısı bakayım..
![]()
Microsoft Windows 11 Pro | SharewareOnSale
<p>Microsoft-Verified Partner! Upgrade Your Windows OS and Enjoy Enhanced UI, Better Multitasking, and Improved Security</p>deals.sharewareonsale.com
partner sorgu:
hocam bunlar guvenilir siteler + resmi satıcılar...Vatana ciğeri bırakıyoruz bu site sorunsuz mudur? Problem yaşamam değil mi![]()
yok suan..Beyler fazladan alan varsa win 11 pro ve office lazım