Ne yatırımı neyin yatırımı. 10 gigabit desteği var zfn cat6 da . Daha nekadar ileri? Sunucularimi var bu adamın evde . Cat6 yeter2 marka da iyi diyebilirim ileriye yatırım olarak düşüneceksen CAT7 öneririm.
cat6 yeterli ama almışken iyisi olsun bi daha uğraşmıyayım kafasındayımNe yatırımı neyin yatırımı. 10 gigabit desteği var zfn cat6 da . Daha nekadar ileri? Sunucularimi var bu adamın evde . Cat6 yeter
Bidaha niye uğrasasin. Sana yeterli olan cat 5 yada Cat5e . Ztn cat6 alarak gerekenden fazlasını yapıyorsun. Git cat7 al biradercat6 yeterli ama almışken iyisi olsun bi daha uğraşmıyayım kafasındayım
Uçan arabalar icat edilmediği sürece cat 7ye gerek yok2 marka da iyi diyebilirim ileriye yatırım olarak düşüneceksen CAT7 öneririm.