🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Birebir aynı konuşmayı yaptık varya. Diyorki kartınız çalınmış olabilir diye önlem alıyoruz, yav telefonuma gelen sms kodunu giriyorum ben telefonumu çalıp banka uygulamasına girip banka şifremle koda mı ulaşacaklar bir de. Bu güvenlik önlemini kapatın birdaha yaşamayayım diyorum kapatamayız beyfendi diyo bu olay 2 ay önce oldu bu yüzden alamadım. Bu olaydan 1 ay sonra tekrar 130k'ya suprim almaya çalıştım gene almamı engellediler diye alamadım. En son bu Inno 5090'ı başka bir kart ile aldım. Yarın suprim gelirse denerim, alabilirsem alırım alamazsam amaan der Innoyu kullanırım artık herhalde.
Inno 5090'ı kaça aldın? 120 flnsa bence her türlü suprim veya vanguard kovala. Birde hangi inno 3d chill fln mı? Bu gen pek iyi güzel durmuyor ama iyi kart.

Zaten yasal değil onu demeye çalıştım. Naylon fatura kesmekle aynı şeyi yapmış vatan herhangi bir farkı yok.
Aslında bunun hukuki kısmına daha detaylı baktırtmak lazım. Şikayet edilse incelenir gibi.
Inno 5090'ı kaça aldın? 120 flnsa bence her türlü suprim veya vanguard kovala. Birde hangi inno 3d chill fln mı? Bu gen pek iyi güzel durmuyor ama iyi kart.
104-105K falandı.

X3 modelini 104k'ya aldım 3 taksitle. Fiyat çok iyi ama aklım Suprimde kalmadı değil.

X3 modelini 104k'ya aldım 3 taksitle. Fiyat çok iyi ama aklım Suprimde kalmadı değil.
Yarın belli olur hocam gelirse eğer. Aynı fiyata gelirse ben de çekerim gibi.

Ekran kartını 104k, kalan tün parçaların hepsinin bulunduğu ayrı bir faturayı 32k şeklinde kesmişler. Ekran kartını alıp diğer ürünleri teslim almayarak iade oluşturdum 32k'yı aldım. 104k'ya INNO3D RTX 5090 X3 kartım olmuş oldu. Daha psu elime varmadıği için kartı kullanamadım şu an içinde bulunduğum ikilem eğer yarın akşam incehesap 5090 suprim soc'yi gene 130k'ya satarsa onu mu almalıyım yoksa 104k'ya 5090 sahibi olduğum için ellerimi ovuşturup bunu mu kullanmalıyım.
ben taktım bunu 1200w asus rog psu ile benim kasada bf6 oynarken GPU sıcaklığı 66-70 arasında geziyor. işlemcim 7800x3d

Hocam iyiki bi 104 e 5090 aldın hemen hemen her 5090 konusunda seni görüyorum 😊😊
Valla ben de 113e temmuzda suprim liquid 5090 almistim vatandan bu kadar pr yapmadım ama tecrube olması açısından paylaşması iyidir arkadaşın.

600 watt lık gereksiz rtx 5090 alacağıma bekleyip 1200 watt lık tam kapasite performans aynı fiyatlarda alacağım bekliyorum yolda msi lightning serisi çok güzel olmuş

Hocam iyiki bi 104 e 5090 aldın hemen hemen her 5090 konusunda seni görüyorum 😊😊
Hocam aslında bu ürünü kullanan birilerini arıyorum desem yalan olmaz. Bir türlü adam gibi veri bulamadım redditde de kullanan çok az. Suprim ve bu kartı kullanan kişilere denk gelip tecrübelerini toplamak istiyorum özellikle. Psu daha gelmediği için kartı takamadım. Pzts iade için süre dolacak ve yaırn incehesaba 130k'ya suprim gelme ihtimali var o yüzden forumda kullanan insan arıyorum aslında.

Hocam aslında bu ürünü kullanan birilerini arıyorum desem yalan olmaz. Bir türlü adam gibi veri bulamadım redditde de kullanan çok az. Suprim ve bu kartı kullanan kişilere denk gelip tecrübelerini toplamak istiyorum özellikle. Psu daha gelmediği için kartı takamadım. Pzts iade için süre dolacak ve yaırn incehesaba 130k'ya suprim gelme ihtimali var o yüzden forumda kullanan insan arıyorum aslında.
Hocam ben 5080 den 5090 a geçtim kullandım bi süre ama ne bilim çok bir şey değişmedi gibi. 104 e 5090 bulmuşsun buldukça bulanıyorsun. Emin ol suprim alsanda çok bir şey değişmicek.

5070ti olan oem paketlerde alınabilir mi sizce bu durumda ? Bir de iade durumu düşünüldüğünde pahalı olanı mı mantıklı ucuzu mu acaba ekran kartını neye göre fiyatlandırıyorlar

Geri