🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Vatandaki 5090 hazır sistemi alıp diger parçaları iade ettim. Ekran kartının faturası 104k. 104/3 takditle INNO3D RTX 5090 aldım kimin elinde patladıki bu mevzu ? Aldığını bildiğim herkes iade etti diğer parçaları.
Nasıl la hazır sistem alıp tek tek parça iade ediliyormu :D

Nasıl la hazır sistem alıp tek tek parça iade ediliyormu :D
Ekran kartını 104k, kalan tün parçaların hepsinin bulunduğu ayrı bir faturayı 32k şeklinde kesmişler. Ekran kartını alıp diğer ürünleri teslim almayarak iade oluşturdum 32k'yı aldım. 104k'ya INNO3D RTX 5090 X3 kartım olmuş oldu. Daha psu elime varmadıği için kartı kullanamadım şu an içinde bulunduğum ikilem eğer yarın akşam incehesap 5090 suprim soc'yi gene 130k'ya satarsa onu mu almalıyım yoksa 104k'ya 5090 sahibi olduğum için ellerimi ovuşturup bunu mu kullanmalıyım.

Ekran kartını 104k, kalan tün parçaların hepsinin bulunduğu ayrı bir faturayı 32k şeklinde kesmişler. Ekran kartını alıp diğer ürünleri teslim almayarak iade oluşturdum 32k'yı aldım. 104k'ya INNO3D RTX 5090 X3 kartım olmuş oldu. Daha psu elime varmadıği için kartı kullanamadım şu an içinde bulunduğum ikilem eğer yarın akşam incehesap 5090 suprim soc'yi gene 130k'ya satarsa onu mu almalıyım yoksa 104k'ya 5090 sahibi olduğum için ellerimi ovuşturup bunu mu kullanmalıyım.
Soc 2 tane aldım geri iptal ettim soc mantıklı değil bence 104k daha mantıklı en fazla ne kadar fark olabilir ki sonuçta

Soc 2 tane aldım geri iptal ettim soc mantıklı değil bence 104k daha mantıklı en fazla ne kadar fark olabilir ki sonuçta
Suprim soc 1 yıldır almaya calistigim bir ekran kartıydı, bu aralar alacak maddi gucum var ama tabi elimde de ucuza aldigim bir 5090 bulunmakta. Sizin iade sebebiniz neydi hocam ? Benim INNO3D ile Suprim Soc arasında bulduğun termal ve ses farkı şu şekilde. 25-30k ekstraya değer mi muhtemelen değmez tabi.

Ekler

• 1000161251.webp
    1000161251.webp
    78.9 KB · Hit: 23
İkisini de dene, beğendiğini tut :kekw:

Lükse bak bee biz de gece gece fırsat kaçıralım botlara karşı :peeposad2:

İkisini de dene, beğendiğini tut :kekw:

Lükse bak bee biz de gece gece fırsat kaçıralım botlara karşı :peeposad2:
Malesef hocam, vatandakini 5 ocakta teslim aldığım için bu pazartesi iade için 2 hafta dolmuş olacak, yani suprim elime ulaşmadan iade hakkımı kaybetmiş olacağım o yüzden yarın bunun kararını vermem lazım.
Fırsat kaçıralım dediğiniz 120k'ya amazona gelen tuf 5090'dan mı bahsediyorsunuz ?

Suprim soc 1 yıldır almaya calistigim bir ekran kartıydı, bu aralar alacak maddi gucum var ama tabi elimde de ucuza aldigim bir 5090 bulunmakta. Sizin iade sebebiniz neydi hocam ? Benim INNO3D ile Suprim Soc arasında bulduğun termal ve ses farkı şu şekilde. 25-30k ekstraya değer mi muhtemelen değmez tabi.
değmez bence

Vallahi hocam ben de çok ikilemdeyim. 10 derece bir sıcaklık farkı bu çok problem değil. Suprim baya yakışıklı ve heybetli, INNO yanında ince kalıyor biraz, bir de ileride 6090-7090 falan alabilecek imkanda olursam elimden cok daha rahat çıkar gibi hissediyorum ancak tabi bu da bugunden aynı performanslı bir karta ekstra %25 / 600$ para ödemem anlamına geliyor.

Hocam ben bu ekran kartini almadan önce 2 ay boyunca incehesaptaki suprimi almaya calistim, limitim var ben kartı telefona gelen kodla sipariş ediyorum işbankası satın alımı onaylamayip beni dolandiriyor musunuz diye ariyor. Kaç kere müşteri hizmetleri ile kavga ettim, aramayın beni sizin yüzünüzden sahip olduğum limiti bile harcayamıyorum diye. İçime oturdu artık o kart 😅. Hala suprim için gidip gitmeme konusunda kararsızım vallahi bilemiyorum ekstra 25-30k'ya değer mi. İkisi de 5090 sonuçta.
😂 aynısını banada olmuştu. Ziraat da öyle, MH ile konuşuyorsun 1 saat sonra deneyin diyor. Yav 1 saate o ürün kalır mı değişikler valla

Hemde 1m limit vardı, 50kyı aldırmıyor 😮

😂 aynısını banada olmuştu. Ziraat da öyle, MH ile konuşuyorsun 1 saat sonra deneyin diyor. Yav 1 saate o ürün kalır mı değişikler valla

Hemde 1m limit vardı, 50kyı aldırmıyor 😮
Birebir aynı konuşmayı yaptık varya. Diyorki kartınız çalınmış olabilir diye önlem alıyoruz, yav telefonuma gelen sms kodunu giriyorum ben telefonumu çalıp banka uygulamasına girip banka şifremle koda mı ulaşacaklar bir de. Bu güvenlik önlemini kapatın birdaha yaşamayayım diyorum kapatamayız beyfendi diyo bu olay 2 ay önce oldu bu yüzden alamadım. Bu olaydan 1 ay sonra tekrar 130k'ya suprim almaya çalıştım gene almamı engellediler diye alamadım. En son bu Inno 5090'ı başka bir kart ile aldım. Yarın suprim gelirse denerim, alabilirsem alırım alamazsam amaan der Innoyu kullanırım artık herhalde.

Vatan bu iadeleri nasıl kabul etmiş?

Toplu satılan şeylerde tekil iade durumunu nasıl göz ardı etmişler? Pazaryerlerinde birlikte satılan ürünlerde (bundle gibi) artık iade de tamamnını etmeniz istenebiliyor. En azından satıcıya seçeneği var.

Bu şekilde suistimal derecesindeki durumda Vatan bir dahakine buna izin vermeden kampanyalı ürün oluşturur. Sonuna kadar da hakkıdır.

Cidden ülke olarak sağlıksızız.

E-ticaret denen şeyi uzaktan satışı kendi test lab ve kazanç kapısı haline getiren düzenin hepsine de cidden yazıklar olsun.
Kabul etmeyecek bir şey yok ki, sonuçta vatan faturada kafasına göre parçaların fiyatlarını olduğundan yüksek veya düşük gösterip istediği parçayı istediği faturaya da koyabiliyor. İade eden arkadaş da hangi faturada hangi parçalar var ise onları iade etmiş. Gidip iki ayrı faturadan parça seçerek iade etmemiş. Eskisi gibi hazır sistem olsa evet ama artık direkt toplamadan gönderiyorlar ve paket adı altında satıyorlar. Bence bir sıkıntı yok.

Malesef hocam, vatandakini 5 ocakta teslim aldığım için bu pazartesi iade için 2 hafta dolmuş olacak, yani suprim elime ulaşmadan iade hakkımı kaybetmiş olacağım o yüzden yarın bunun kararını vermem lazım.
Fırsat kaçıralım dediğiniz 120k'ya amazona gelen tuf 5090'dan mı bahsediyorsunuz ?
Hem onlar hem de geçen gaming x trio gelmişti Amazon'a gitti saniyesinde.

İncehesap'ta da Discord tünellemesi yüzünden kaçırmıştım :kekw: Onu bu sefer gelirse aynı fiyata kaçırmam gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabul etmeyecek bir şey yok ki, sonuçta vatan faturada kafasına göre parçaların fiyatlarını olduğundan yüksek veya düşük gösterip istediği parçayı istediği faturaya da koyabiliyor. İade eden arkadaş da hangi faturada hangi parçalar var ise onları iade etmiş. Gidip iki ayrı faturadan parça seçerek iade etmemiş. Eskisi gibi hazır sistem olsa evet ama artık direkt toplamadan gönderiyorlar ve paket adı altında satıyorlar. Bence bir sıkıntı yok.
Evet bu arada o da yasal değil. Ben de denemelik görmek için satın almıştım. 5000'lik ssd 3000, 170 binlik ekran kartı 134 binlik gösteriyor.

Ayrıca iki ayrı fatura yapmaları da usulsüzlük diye biliyorum.

Son düzenleme:
Hem onlar hem de geçen gaming x trio gelmişti Amazon'a gitti saniyesinde.

İncehesap'ta da Discord tünellemesi yüzünden kaçırmıştım :kekw: Onu bu sefer gelirse aynı fiyata kaçırmam gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bu arada o da yasal değil. Ben de denemelik görmek için satın almıştım. 5000'lik ssd 3000, 170 binlik ekran kartı 134 binlik gösteriyor.

Ayrıca iki ayrı fatura yapmaları da usulsüzlük diye biliyorum.
Zaten yasal değil onu demeye çalıştım. Naylon fatura kesmekle aynı şeyi yapmış vatan herhangi bir farkı yok.

Geri