Yardım MCHOSE X9 BAĞLANTI SORUNU ACİL YARDIM LAZIM

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
97
Arkadaşlar mchose x9 sahibiyim ama son 2 gündür sesi kesiyor usbyi çıkarıp takınca düzeliyor, bazen de ses çıkışını değişiyorum ayarlardan o zaman da düzeliyor uygulamada da 15 sn bağlı görünüyor sonra alttaki gibi oluyor.

uygulamada böyle olduğunda da kullanılıyor ama kulaklık sadece uygulamada görünmüyor. yardı edebilir misiniz.

1768514472899.webp

O 15 saniyede de kulaklığa yazılım güncelle yapıyım diyorum ama böyle kalıyor.
1768514543919.webp

Arkadaşlar mchose x9 sahibiyim ama son 2 gündür sesi kesiyor usbyi çıkarıp takınca düzeliyor, bazen de ses çıkışını değişiyorum ayarlardan o zaman da düzeliyor uygulamada da 15 sn bağlı görünüyor sonra alttaki gibi oluyor.

uygulamada böyle olduğunda da kullanılıyor ama kulaklık sadece uygulamada görünmüyor. yardı edebilir misiniz.

Alıntıyı görüntüle
Valla bende de kırmızı var sorun yaşamıyorum. Sadece 40 metre mezili var diye bi iddiası var yalan 10 metreden sonra kesiyo

Valla bende de kırmızı var sorun yaşamıyorum. Sadece 40 metre mezili var diye bi iddiası var yalan 10 metreden sonra kesiyo
kanka anlamadım ben de önceki bilgisayarda olmuyordu bunda da olmuyordu en başta 2 gündür oluyor saçma şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka anlamadım ben de önceki bilgisayarda olmuyordu bunda da olmuyordu en başta 2 gündür oluyor saçma şekilde
alalı 2 ay oldu rahat benim zaten

usb portunu değiştirdim şimdilik düzeldi bakalım

Son düzenleme:

alalı 2 ay oldu rahat benim zaten

usb portunu değiştirdim şimdilik düzeldi bakalım
Portta sorun var demek ki. Direkt anakarta tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,548
Üyeler
187,851