❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 G60SF LS27FG602SUXUF 2K 500hz paraf 4 taksit 34700

GGbaba

80+
Reaksiyon skoru
57

Ekler

• 1000095559.webp
    1000095559.webp
    125.4 KB · Hit: 129
bedava 2kda paraf iade verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1768556325209.webp

taksit 4 bu arada

ya çekiyorum ben de heralde elim titriyor bak

bende bunun 2k 360hz olanı var geçen 2024 aralık ayında 28 bın e almıştım bence gayet iyi fiyat. Bazıları nit değeri düşük diye tercih etmiyordu ama ben %40 parlaklıkta kullanıyorum yani parlaklıkları gayet yeterli

OLED'ler arası kalite farkı var mı yani "bu ayarda şu modelin OLED'i daha iyidir" diye bir şey oluyor mu monitörlerde?

rekabetçi oyunlar oynayanlar için güzel monitör. Ben 4k daha düşük hz tercih ederdim

OLED'ler arası kalite farkı var mı yani "bu ayarda şu modelin OLED'i daha iyidir" diye bir şey oluyor mu monitörlerde?
bunun paneli gen 3 gen 4ler daha uzun ömürlü ondan almak daha mantıklı bir de mat yerine glossy kaplama almak
tabi @Deep hocam ve ben alırken gen 4ler daha çıkmamıştı indirimde diye almıştık

tabi oluyor, parlak oled var mat oled var, ayrıca bunların panel teknoloji nesilleri var, şu anda lg tarafında güncel oled teknolojisi tandem var, o diğer oledlere göre daha çok parlaklık veriyor, samsung oledleri renk olarak bi tık daha sıcak vsvs

hayırlı olsun paraf var mıydı
benim kart ziraat o da 3 taksit oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay da erteleme var zaten ücretsiz 4 taksit de ona yani

bende bunun 2k 360hz olanı var geçen 2024 aralık ayında 28 bın e almıştım bence gayet iyi fiyat. Bazıları nit değeri düşük diye tercih etmiyordu ama ben %40 parlaklıkta kullanıyorum yani parlaklıkları gayet yeterli
bende 33te kullanıyorum fazla bile

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Geri