TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Alıntı yapamadım hata verdi :
Ödediğin parayı da vergiyide geri alırsın ama ben olsam sipariş vermezdim. Ön sipariş ürünü. Hemen kargoya vermezler büyük ihtimal. Gerçi benim koltukda ön siparişti 2-3 günde verdiler kargoya. Ya da ver sipariş gitsin. 5-19 gün diyor eline ulaşır.
teşekkürler hocam cevap icin maalesef turkiyede muadili ya yok ya cok pahali on siparis olmayanlar da 1500 u geciyor en kotu senaryoda bu 1500u kaybetmeyi goze alarak vereceğim siparisi

Rica ederim. Ver sipariş yetiştirir onlar. Yetişmese bile alırsın paranı geri.

Rica ederim. Ver sipariş yetiştirir onlar. Yetişmese bile alırsın paranı geri.
hocam şu alıntı da yaptığın alet nedir, bana da böyle bişey lazım;;

Bende var kargo poşetlerinin üzerinde kargo etiketlerinin yazılarını silmekte ve kargo poşetlerinden o etiketleri sökmekte kullanıyorum :D Çok işime yarıyor. Bence evde bulunması lazım.

hocam şu alıntı da yaptığın alet nedir, bana da böyle bişey lazım;;
Lehim istasyonu. Havya ve sıcak hava üfleme aleti var. Tamirciler kullanıyor.

Ya da sadece sıcak hava üfleme lazımsa :

Lehim istasyonu. Havya ve sıcak hava üfleme aleti var. Tamirciler kullanıyor.

Ya da sadece sıcak hava üfleme lazımsa :

kağıtta yazıyı silen sıcak hava üfleme mi yapıyor ? bende catpower sıcak hava tabancası var o olmaz dimi :D

kağıtta yazıyı silen sıcak hava üfleme mi yapıyor ? bende catpower sıcak hava tabancası var o olmaz dimi :D
Olur neden olmasın. Kargo etiketleri termal yazıcı olduğundan sıcaklığa dayanamıyor. Elinde varsa alma boşuna.

Ne yaptın aldın mı sıcak üflemeli havyadan ?
Aldım hocam.
1768568067324.webp

Aynı ürün dış kasası değişik sadece. İçleri aynı oluyor bunların. Alacaksan alabilirsin.

Ben üfleme zımbırtısını yere düşürmüştüm standa koyduğunda uyku moduna geçmesi bozulmuştu. Uyku modu mıknatıs ile telleri temas ettirme şeklinde çalışıyordu sanırım. Tekrar düzeltemedim. Ona dikkat edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,132
Üyeler
187,783
Son üye
whly
Geri