Ben rust fivem cs2 oynuyorum hangisini almayım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide palm tutusBen rust fivem cs2 oynuyorum hangisini almayım ki
Bide palm tutusBen rust fivem cs2 oynuyorum hangisini almayım ki
A9 her tutusa uygun.Ben rust fivem cs2 oynuyorum hangisini almayım ki
Bide palm tutus
Ben rust fivem cs2 oynuyorum hangisini almayım ki
Bide palm tutus
R5 5600xA9 her tutusa uygun.
İşlemcin nedir?
A9.pluz aliyom o zaman hocamA9 her tutusa uygun.
İşlemcin nedir?
Aynen hocam daha iyi olur, dediğim gibi ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan kargo bedavaya geliyoR5 5600x
A9.pluz aliyom o zaman hocam
bende az once atk a9 plus sıparıs ettımSelam arkadaşlar 2 k bütçem var kabloeu bir mouwe bakıyorum öneri ve yardım lazım
Al al iyidirHocam araştırdıbızmı bu bütçeye en f/p sa bende vermeyi düşünüyorum
Hocam sonradan yazılım sıkıntı çıkartır bu durumda A9 daha güven veriyor peki hocam mcu hakkında baya önyargı gördüm mcusu kötü felan diye öylemi cidden abartımıYazılım konusunda çince olması vs vs bende çok beğenmiyorum ama genel performansı güzel. 8000hz olsun illa derseniz yani çokta bir önemi yok darmoshark alın ama fp olsun yüksek bataryalı olsun diyorsanız a9 plus alın geçin derim.
Akşam vereyim madem kod ilemi aldınızAl al iyidir
Ben siyahını stoğunu bekliyorum gelsin sipariş edicem bendeHocam sonradan yazılım sıkıntı çıkartır bu durumda A9 daha güven veriyor peki hocam mcu hakkında baya önyargı gördüm mcusu kötü felan diye öylemi cidden abartımı
Akşam vereyim madem kod ilemi aldınız
Normal a9un mcusu ve sensöründen daha iyi plus modeli.Hocam sonradan yazılım sıkıntı çıkartır bu durumda A9 daha güven veriyor peki hocam mcu hakkında baya önyargı gördüm mcusu kötü felan diye öylemi cidden abartımı
Akşam vereyim madem kod ilemi aldınız
Nasıl bitti ya yağmayın hocam yenimi bittiBen siyahını stoğunu bekliyorum gelsin sipariş edicem bende
TeşekkürlerNormal a9un mcusu ve sensöründen daha iyi plus modeli.
Heralde yeni bitti kim bilir ne zaman gelicek essek gibi beklicemNasıl bitti ya yağmayın hocam yenimi bitti
Teşekkürler
Çok geç geliyor wraith de ürünler ben uyarsa sisteme beyaz çekerim bir ihtimal de siz ne yapacaksınız hocam beklicenizni daha yeni var gibiydi ne ara bitiyor anlamadım ben bu işi yaHeralde yeni bitti kim bilir ne zaman gelicek essek gibi beklicem