Yardım 2 k bütçeye mouse öneri

Hareka

80+
Reaksiyon skoru
23
Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kabloeu bir mouwe bakıyorum öneri ve yardım lazım

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kabloeu bir mouwe bakıyorum öneri ve yardım lazım
800 mah bataryası var uzun bir süre şarja takmadan oynayabilirsin, kasa kalitesi güzel. Alınabilicek en iyi fp ürünlerindendir. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan kargo hemen hemen bedava oluyo haberin olsun.

800 mah bataryası var uzun bir süre şarja takmadan oynayabilirsin, kasa kalitesi güzel. Alınabilicek en iyi fp ürünlerindendir. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan kargo hemen hemen bedava oluyo haberin olsun.
Hocam forumlara gezdim baya sorun yaşayan olmuş takılma felan vesaire

vxe r1 se+ kullanıyorum gayet memnun kaldım daha iyisi var mıdır bilmiyorum bi göz at

Bende Alicam 2 o si arasında kaldim
Başka alternatifler yokmu hocam ben pek bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. partta takılma sorununu bende yaşadım driver üzerinden güncelleme yapınca geçti fakat 2. partta bu sorun tamamen kalktı zaten.
Şuan da bir sorunu yok yani öylemi diyorsumuz hocam eminmisiniz

Başka alternatifler yokmu hocam ben pek bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan da bir sorunu yok yani öylemi diyorsumuz hocam eminmisiniz
Ben bir sorun yaşamadım çevremde alan kişilerde bir sorun yaşamadı ama bu sizin sorun yaşamazsınız anlamına gelmiyor hocam. Teknoloji tamamen şans işi bana sana sorunsuz gelir bir başkasına sorunlu gelir onun için hiç bir ürün için kesin konuşmam. Ama alabilirsiniz şuan ben ve çevrem memnunuz.

Ben bir sorun yaşamadım çevremde alan kişilerde bir sorun yaşamadı ama bu sizin sorun yaşamazsınız anlamına gelmiyor hocam. Teknoloji tamamen şans işi bana sana sorunsuz gelir bir başkasına sorunlu gelir onun için hiç bir ürün için kesin konuşmam. Ama alabilirsiniz şuan ben ve çevrem memnunuz.
Peki başka bir öneriniz varmı yoksa akşam kod ile alayımq

Yazılımı rezalet olan çok fazla şikayet gördüm hocam
Yazılım konusunda çince olması vs vs bende çok beğenmiyorum ama genel performansı güzel. 8000hz olsun illa derseniz yani çokta bir önemi yok darmoshark alın ama fp olsun yüksek bataryalı olsun diyorsanız a9 plus alın geçin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,148
Üyeler
187,628
Son üye
sametyuzer
Geri