firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,098
evet yükselttim elimde da friday vardı onu vercem artık o zamanHayırlı olsun gule gule kullan anakarti yükselttin mi +2000 tl ye
evet yükselttim elimde da friday vardı onu vercem artık o zamanHayırlı olsun gule gule kullan anakarti yükselttin mi +2000 tl ye
İ5 225f li olan mıevet yükselttim elimde da friday vardı onu vercem artık o zaman![]()
yes koydum 50k teklif geldi de sence ne kadara verilirİ5 225f li olan mıOnu sari siteye simdiden koy o zaman reis
65 koy denemek için 32gb dimi gelen tekliflere göre bak işte yamyam çok dikkat et ama sarı siteyeyes koydum 50k teklif geldi de sence ne kadara verilirki
yes 61k ya koydum65 koy denemek için 32gb dimi gelen tekliflere göre bak işte yamyam çok dikkat et ama sarı siteye![]()
Son eklenen sistemlere göre işaretlediklerim fena değil özellikle u245kf gayet iyi işlemci bu fiyat bandında 7500F yerine tercih edilebilir performansı iyi
Bunlara akşam %5-10 indirim gelirse alınabilir. Piyasa halen kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
u245kf "oyun performansında" çok dahai iyi duruyor. Rakibi 9600X ile karşılaştırmasını beğendim evet gerisinde ama 7500F fiyatına u245kf sunmuş gibi bir şey vatan o sistem 53 değil de düz 50.000 olsa net alınırmış