Bence beyaz al siyahı cok beklersin yeni bittiyse geregi yok o kadar beklemeninHeralde yeni bitti kim bilir ne zaman gelicek essek gibi beklicem
Bence beyaz al siyahı cok beklersin yeni bittiyse geregi yok o kadar beklemeninHeralde yeni bitti kim bilir ne zaman gelicek essek gibi beklicem
hocam bana da onerdıler ben bırde batarsasından dolayı aldımHocam araştırdıbızmı bu bütçeye en f/p sa bende vermeyi düşünüyorum
Hocam bataryası banada iyi geldi ama şimdi mcusu farklı ya verimli harcama olarak bundan daha iyi bir mcu 500 mh ile bu mcu 800 mh arada fark olmuyormuş daha verimli kullandığı için tabi arada ne kadar çok fark var ne kadar doğru bilemem mantıklı geldi bana ama ne kadar fark olabilirhocam bana da onerdıler ben bırde batarsasından dolayı aldım
inan bende bilmiyorum hocamHocam bataryası banada iyi geldi ama şimdi mcusu farklı ya verimli harcama olarak bundan daha iyi bir mcu 500 mh ile bu mcu 800 mh arada fark olmuyormuş daha verimli kullandığı için tabi arada ne kadar çok fark var ne kadar doğru bilemem mantıklı geldi bana ama ne kadar fark olabilir
Beyazı alsam çok cırtlak duracak yainan bende bilmiyorum hocam
Masa siyah mousepad siyah kulaklık siyah klavye siyah kasa siyah monitör siyahBeyazı alsam çok cırtlak duracak ya
çok sırıtmaz gibi benimkilerde öyle mouslarımın çoğu beyazBeyazı alsam çok cırtlak duracak ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masa siyah mousepad siyah kulaklık siyah klavye siyah kasa siyah monitör siyah
Beklesemmi acabaHocam valla benimde durum öyle moralim bozuldu cuma cuma 6 7 kez stok kaçırdım kaç defa
o zaman alıp denemek gerekinan bende bilmiyorum hocam
Yeni bitti ise eğer çok uzun süre gelmez ben 1 ay diyeyim sen 2 ay başka mouse varsa yönel ben yönelme düşünüyorumBeklesemmi acaba
Senin baya sırıtırBeyazı alsam çok cırtlak duracak ya
F1 pro aliyom evin burda buldum 2kya veriyo kfg hepsi var temizo zaman alıp denemek gerek
Yeni bitti ise eğer çok uzun süre gelmez ben 1 ay diyeyim sen 2 ay başka mouse varsa yönel ben yönelme düşünüyorum
Senin baya sırıtır
benım sıstem de sımsıyah mouse de beyaz aldım gorunuse cok onem vermemek lazımBeyazı alsam çok cırtlak duracak ya