🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Vatandaki 5090 hazır sistemi alıp diger parçaları iade ettim. Ekran kartının faturası 104k. 104/3 takditle INNO3D RTX 5090 aldım kimin elinde patladıki bu mevzu ? Aldığını bildiğim herkes iade etti diğer parçaları.
siparişi onayladığın gibi fatura oluşturuldu mu ? 5090 eline gelmeden diğerlerini iade etmeye kalkmadın dimi ?

siparişi onayladığın gibi fatura oluşturuldu mu ? 5090 eline gelmeden diğerlerini iade etmeye kalkmadın dimi ?
Sipariş onaylandı fatura sonrasında oluştu 5090'ı teslim aldım diğerleri anca kargolanmıştı.

Sipariş onaylandı fatura sonrasında oluştu 5090'ı teslim aldım diğerleri anca kargolanmıştı.
Vatanın garezi bana heralde OEM Paket aldım. 9070 xt 2 haftadır kargo kaynaklı gelemedi, ürünü kaybettiler. Düşünün 30 Aralık fatura tarihi 3 Ocak tahmini teslim hala ürün ortada yok. Başından belliydi ama kargodan dönüş beklediler illa. Ben de buna istinaden en azından telafi için birkaç ürünü para iadesi olarak yardımcı olun dedim. Kavga dövüş kaç gündür konuşuyoruz 4 ürünü anca kabul ettirebildim, komedi gibi bide Rampage soğutma koymuşlar, üflesem daha çok soğuturum. Siz direkt sormadan etmeden bu şekilde iade ettiniz ama ben rica minnet 3 4 ürünü anca kabul ettirdim iyiymiş valla, ben anlamadım bu çifte standartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu ne alakası var? toplu satılsa da bunlar ayrı ayrı tekil ürünler. Fatura aşamasında da ayrı ayrı faturalandırılıyorlar. Ben de 135K ya 5090 lı sistemi alanlardan biriyim tüm sistem geldi tek 5090 kaldı o da kargoda. Kart gelince sistemi iade edecem. Bu bir sistem açığı değil, markaların topladığı özel bir sistem olmadığı için misal MSI yada Asus gibi vatan her şekilde parça iadesi alıyor ki hukuki olarak da almak zorunda.

Faturada 16GB DDR5 rami 3800 gibi komik bir rakamdan hesaplamışlar hatta bu parça hariç diğerlerini iade etmeye çalışacam.

Dediğim gibi yasal olarak normal bir durum. Siz niye bu kadar celallendiniz? koca vatanı düşünmek size mi kaldı?
Ürünleri satın almadan fatura kesecekleri tutarı hesaplamak mümkün mü?

Son düzenleme:
peki o ara aldığın 5090lı sistem en uygunu muydu yoksa en üst düzey olan falan mıydı acaba ucuz pahalıya göre kartın fiyatında oynama yapıyorlar mıdır

peki o ara aldığın 5090lı sistem en uygunu muydu yoksa en üst düzey olan falan mıydı acaba ucuz pahalıya göre kartın fiyatında oynama yapıyorlar mıdır
En ucuz 5090'lardan biri. Vapor chamberi var, soğutması ventustan iyi gaming trio seviyesinde. Gaming trioda vapor chamber yok ama buna göre bariz daha büyük bir kart.

Hocam bir de aldığınız sistemde işlemci 7800x3D miydi, fatura bedeli ne girmişler bakabilir misiniz?
245kf'di faturanın ss'ini atayım size.
Ekran kartı da ayrı faturada 104k

Ekler

• 1000161635.webp
    1000161635.webp
    89.8 KB · Hit: 18
En ucuz 5090'lardan biri. Vapor chamberi var, soğutması ventustan iyi gaming trio seviyesinde. Gaming trioda vapor chamber yok ama buna göre bariz daha büyük bir kart.

245kf'di faturanın ss'ini atayım size.
ben çok memnunum benim kasa mesh olmamasına rağmen 67 lerde geziyordu

ben çok memnunum benim kasa mesh olmamasına rağmen 67 lerde geziyordu
Soğutmasi kötü bir model değil, en ucuz modellerden biri dememin sebebi base/msrp bir model yani aslında amerikada 2000$'a satılması gerekilen kartlardan. Sizde undervolt da yok ona rağmen bu dereceler çok iyi. 0.9V @2800mhz atsanız 60 derece olur gibi.

Geri