Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yarın öbürgün dayak yediğinde de annene mi söyleyecen yoksa ağlayıp sızlayacan mı? Yoksa erkek gibi mi davranıp gereği neyse ona göre mi davranacan :D

yaş kaç

18 yaşındayım Anneme söyleyeceğim sabah. Oda bu konulardan rahatsız zaten
Baban infaz videoları falan mı izliyor? Abes'e kaçan şeyler izliyorsa, vahşet, cinsel içerikli videoları gibi gibi. Bunu burada değil aile içinde çözmeniz gerek.

18 yaşındayım Anneme söyleyeceğim sabah. Oda bu konulardan rahatsız zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgi yok sana akşam akşam kendine cevap verme iğrenç saygısız çocuk
Hocam ayıptır söylemesi askerlik var önünüzde.
Bilemiyorum babanız ne kadar vahşet izliyor ama yorum yapmak istemiyorum.

Baban infaz videoları falan mı izliyor? Abes'e kaçan şeyler izliyorsa, vahşet, cinsel içerikli videoları gibi gibi. Bunu burada değil aile içinde çözmeniz gerek.
YouTube de öyle şeyler yok telefonda son ses izliyor. Cinsel içerikli olanlar hariç. Ben sadece biraz psikoljik destek için yazdım da erkeğin erkeğe yardımı nerede görülmüş

YouTube de öyle şeyler yok telefonda son ses izliyor. Cinsel içerikli olanlar hariç. Ben sadece biraz psikoljik destek için yazdım da erkeğin erkeğe yardımı nerede görülmüş
Yardım cinsiyetle mi oluyormuş hocam?
Elimden geleni yapmak için buradayım. Bana kalırsa babanızın psikolojik desteğe ihtiyacı var eğer anlattıklarınız doğruysa.

Kral sen ne yaşıyorsun? 🤣 Köyün delisi
Sen gülme emojisi attıkça dahada şehvetleniyor. Bir insan neden başkasının babası hakkında durmadan böyle şeyler söyler ki

Ben hala bu kafaya neden bu nick diye düşünmeden edemiyorum :)

Hocam bu dediğimi saygısızlık olarak görmeyin ama halk tabirinde bir cümle vardır "ılık popolu, pembe popolu" gibi, burada böyle bir konu açarsanız insanlar size böyle itham eder. Sebebi ise, sizin mental açıdan zayıf birisi olmanız ve hayata bakış açınızın farklılığından kaynaklı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri