Kaç TL'ye almıştı ürünüAblamın Amazon yurtdışı siparişi 31 Aralık'ta gelmiş gümrük kabulü 14 Ocak'ta olmuş gümrük çıkış 17 Ocak'ta. Bide gümrükten çıkmış ürüne 30€ üstü diye mesaj gelmiş.
700TL civarında dedi.Kaç TL'ye almıştı ürünü
Saçmalık zaten Amazon ödemiyor mu vergiyi700TL civarında dedi.
Bende de aynı güncelleme var güncelleme olmayan kargomda ise aras kargoya teslim edilmiş çok saçma yandı mı şimdi bu siparişİlginç bir şekilde gümrükte akıl dışı işleyiş söz konusu. Birden fazla sipariş verdim, en son gelmesini beklediğim ne kadar önemsiz, paket içeriği dikkate alınmayacak türden ürün varsa onlar hiç beklemediğim bir şekilde geldi. (PS5 toz filtresi vs.)
İşin tuhaf yanı kargo güncellemesi olmamasına rağmen Aras kargo tarafından arandım, teslimat sağlandı. İlk siparişlerim günlerdir aynı kargo durumunda bekliyor hâlâ bir gelişme yok.
Aras bu kadar kargoyla başa çıkamadı gibiBende de aynı güncelleme var güncelleme olmayan kargomda ise aras kargoya teslim edilmiş çok saçma yandı mı şimdi bu sipariş
Muhtemelen iş Aras'ta bitiyor gibi.Aras bu kadar kargoyla başa çıkamadı gibi
Muhtemelen gelen malların yarısını depoda bekletiyorlar nasıl kalkacaklar üstünden acabaİlginç bir şekilde gümrükte akıl dışı işleyiş söz konusu. Birden fazla sipariş verdim, en son gelmesini beklediğim ne kadar önemsiz, paket içeriği dikkate alınmayacak türden ürün varsa onlar hiç beklemediğim bir şekilde geldi. (PS5 toz filtresi vs.)
İşin tuhaf yanı kargo güncellemesi olmamasına rağmen Aras kargo tarafından arandım, teslimat sağlandı. İlk siparişlerim günlerdir aynı kargo durumunda bekliyor hâlâ bir gelişme yok.
İlginç bir şekilde gümrükte akıl dışı işleyiş söz konusu. Birden fazla sipariş verdim, en son gelmesini beklediğim ne kadar önemsiz, paket içeriği dikkate alınmayacak türden ürün varsa onlar hiç beklemediğim bir şekilde geldi. (PS5 toz filtresi vs.)
Bende de aynı güncelleme var güncelleme olmayan kargomda ise aras kargoya teslim edilmiş çok saçma yandı mı şimdi bu sipariş
Aras bu kadar kargoyla başa çıkamadı gibi
Muhtemelen iş Aras'ta bitiyor gibi.
Muhtemelen gelen malların yarısını depoda bekletiyorlar nasıl kalkacaklar üstünden acaba