ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,898
hortumların biri sıcak biri soğuk olcak ona baksanatamamda babus nerede yanlış yapıyor olabilirim alt braketlerin altına plastik zımbırtıyı koyup doğru klavuzdaki vidalarla vidalıyorum üstüne 2 tane vida tutucu kısım var sıvı soğutmanın termal macun sürüp işlemciye sıvı soğutmanın yüzey etiketini çıkartıp o iki vidayıda sıkılaştırarak montajlıyorum lap diye oturuyor hatta çıkartıp bakıyorum termal macun değmişmi diye yayılmış bile çok iyi temasta ediyor yani sonra gidiyorum ilk pompa kablosunu takıyorum sonra fanların kabloları arkada topliyip 3 taneyi zincirleyip anakarttaki cpu_fan kısmına takıyorum sonra ekran için olan kabloyuda arkadan aşağı indirip alttan bağlıyorum yani düşünüyorum nerede hata olabilir tertemiz değiyor etiketi üstünde bırakmamışım termal macun mis gibi yayılmış her tarafına işlemcinin hortumlara dokununca titreşimde var hortumlarda yani içinde sıvı hareket ediyor radyatör zaten ısınık değil açıyorum occt 1.20v - 1.05v 130w çekerken işlemci 90 dereceye dayanmış fanlar bozuk veya yeterli hava akışı sağlayamıyor diyelim anında mı dayanır ilk baş radyatörün ısınması gerekmiyor mu yani anlamadım ki ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içinden çıkan thermalright macunla denedim aynı diğer thermal grizzly kryonaut ile denedim biraz daha az ama yine aynı 90 civarlarında