VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Yeni üretim tesislerinin işlemeye başlaması en erken 2027 sonunu bulacak gibi görünüyor. Bu işi en iyi bilen üreticiler bile "hadi fabrika açak" deyip ertesi gün üretime başlayamıyorlar. Arz artmadıkça fiyatlar düşemez RAM içeren hiçbir üründe. Arzın rahatlaması ise 2 yılı bulacak gibi, o zamana kadar en fazla dönemsel kampanyalar olur o kampanyalarda da zaten bugünkü fiyattan daha düşük fiyatlara vermezler ürünleri
bilmiyorum. sadece para cukkalama yarışı gibi geliyor. biz küçükler arada yeniyoruz. mart ayında sistem toplarken 8k ya 64gb ddr5 14kya 96gb vardı. 2tane 96 çektim.

Dostum boruyu moruyu birak zaten 9070XT kartların hepsi buz gibi çalışıyor boruyu ne yapacan?
Hocam öyle deme kartın TDP'si az değil. AMD'nin kartları Nvidia gibi değil, hotspot sıcaklıkları, vram sıcaklıkları 90 100 derece üstüne çıkan hatta 110 derecede throttle'a giren modeller var.

Eğer üç ısı borulu bir modelse uzak durmakta fayda var. Verin farkını sağlam soğutmalı bir model alın başınız ağrımasın.

bilmiyorum. sadece para cukkalama yarışı gibi geliyor. biz küçükler arada yeniyoruz. mart ayında sistem toplarken 8k ya 64gb ddr5 14kya 96gb vardı. 2tane 96 çektim.

Geçen yaz 2800 liraya aldım güya ikinci el olan ama hiç kullanılmamış 2x16 GB Patriot 6000 CL30 RAM'leri, şu an 22K :D elbette golü yiyen biz son kullanıcılar olacağız ama bu aralar zorunlu olmadıkça PC parçası almazsan pek de gol yemezsin. Az sabır sadece, yapay zekadan ötürü kaynaklanan bu tırt durum elbet bir doyum noktasına ulaşacak ve fiyatlar adam olacak

Hocam öyle deme kartın TDP'si az değil. AMD'nin kartları Nvidia gibi değil, hotspot sıcaklıkları, vram sıcaklıkları 90 100 derece üstüne çıkan hatta 110 derecede throttle'a giren modeller var.

Eğer üç ısı borulu bir modelse uzak durmakta fayda var. Verin farkını sağlam soğutmalı bir model alın başınız ağrımasın.
zaten swift veya pulse gerisine gerek yok.

Geçen yaz 2800 liraya aldım güya ikinci el olan ama hiç kullanılmamış 2x16 GB Patriot 6000 CL30 RAM'leri, şu an 22K :D elbette golü yiyen biz son kullanıcılar olacağız ama bu aralar zorunlu olmadıkça PC parçası almazsan pek de gol yemezsin. Az sabır sadece, yapay zekadan ötürü kaynaklanan bu tırt durum elbet bir doyum noktasına ulaşacak ve fiyatlar adam olacak
satsan 1 tane 9060xt alırsın haaa :D yakında SANAL RAM ve SANAL GPU borsası da çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman düşürdün? 1 2 ay sürüyor o iş düşürdüğün gibi alamıyorsun başka bankadan
dün uğraşmıştım hocam. dünde aynı indirimler vardı.

Ben de çok para ediyor diye gidip 5800x3d sattım elde var sıfır sjsjs.

Dostum bizzat kullanan adamla konuştum ortalama 60-61 derece civarı geziyor o model. Emin ol 9070XT serisinde soğutma olarak tüh vah keşke almasaydım diyeceğin model yok.

Şu fiyatlar asla akıl karı değil. Ram'ler ilk zammını yediği zaman bir tane 6400CL32 2x16GB kit denk getirip koydum kenara. Anakart ve işlemci için fırsat kovalarken fiyatlar iyice uçtu. 7500F + MSI PRO B650-A + 2x16 6400MHZ CL32 bellekleri sıfır olarak 20 bin liraya altı ay taksitle alıp eski AM4 sistemin tüm parçalarını toplamda 23 bin liraya sattım. Saçma ama güzeldi.

Geri