acilo5050
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 449
Ben şahsen ordan artanla başka bileşenleri yükseltirdim. Amacın sırf oyunsa direkt 9070xt çek fazladan 5000 verme5000 tl fark ile 5070ti almalımıyım 9070xt mi alayım
Ben şahsen ordan artanla başka bileşenleri yükseltirdim. Amacın sırf oyunsa direkt 9070xt çek fazladan 5000 verme5000 tl fark ile 5070ti almalımıyım 9070xt mi alayım
5000 tl fark ile 5070ti almalımıyım 9070xt mi alayım
5070ti aldım vallaFark 5 ise 5070 Ti bence. Ama mesela sadece oyun oynayacağım diyorsan ve o 5 lira ile SSD falan yükselteceksen yani bütçeyi maksimum verimle kullanmak istiyorsan 9070 XT asla üzmez
Dostum boruyu moruyu birak zaten 9070XT kartların hepsi buz gibi çalışıyor boruyu ne yapacan?o kart 3*8 mm boruları falan var swifte göre kötü. reaperden bahsediyorsun değil mi?
Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...Rtx5080 alacak varsa bu fiyatlara kaçırmasın tünelden son çıkış Asus firması bile rtx5070ti 5060 kartlarının üretimini durdurdu kriz her firmaya vuracak
Nerde 32ye xt
Dostum nereye düşüyor? geçen 135K ya 5090 sistem satıldı alanlardan biriyim o konuda herkes yok satamazsın, yok 100 bile vermezler, yok al-sata alanın elinde patlar dediler aldım sistemi kartı ilana koydum dünden beri 2 kişi 120 ye gelip alayım hemen diyor hatta resmen taciz ediyor hocam başkasına satma diye o derece. Sistemi aldığım zaman en ucuz 5090 135K idi şuan en ucuzu 142K olmuş 1 haftada 7K zam yemiş.Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...
nerede 5k fiyat farkı var5070ti aldım valla
Eğer hemen alışveriş yapmak istiyorsan Halkbank mobil üzerinden Paraf Dijital olan kredi kartına başvurabilirsin. Limit seçemediğin için onlar senin notuna, yazdığın gelire ve banka ile olan geçmişine göre otomatik bir limit atıyorlar. Limit onaylanmadıysa yapacak bir şey yok.Paraftan kart başvurusu yapıyorum ama reddediyor direkt. Sıfırdan oluşturabilen var mı ?
5 tane deneyince tümden bloke yiyorsunuz arkadaşlar. telefondan arayıp almayı deneyin.Eğer hemen alışveriş yapmak istiyorsan Halkbank mobil üzerinden Paraf Dijital olan kredi kartına başvurabilirsin. Limit seçemediğin için onlar senin notuna, yazdığın gelire ve banka ile olan geçmişine göre otomatik bir limit atıyorlar. Limit onaylanmadıysa yapacak bir şey yok.
ileride elimizde patlamasın yaDostum boruyu moruyu birak zaten 9070XT kartların hepsi buz gibi çalışıyor boruyu ne yapacan?
Başka bankalarda limiti yüksek kredi kartı var o sebeple reddediyorlarmış. Yapacak bir şey yok gibi.Eğer hemen alışveriş yapmak istiyorsan Halkbank mobil üzerinden Paraf Dijital olan kredi kartına başvurabilirsin. Limit seçemediğin için onlar senin notuna, yazdığın gelire ve banka ile olan geçmişine göre otomatik bir limit atıyorlar. Limit onaylanmadıysa yapacak bir şey yok.
500k ziraat limitimi 160kya çektim yinede vermediler. birinden kartı bul. bende arkadaştan aldımBaşka bankalarda limiti yüksek kredi kartı var o sebeple reddediyorlarmış. Yapacak bir şey yok gibi.
Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...