VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

5000 tl fark ile 5070ti almalımıyım 9070xt mi alayım
Ben şahsen ordan artanla başka bileşenleri yükseltirdim. Amacın sırf oyunsa direkt 9070xt çek fazladan 5000 verme

Paraftan kart başvurusu yapıyorum ama reddediyor direkt. Sıfırdan oluşturabilen var mı ?

Rtx5080 alacak varsa bu fiyatlara kaçırmasın tünelden son çıkış Asus firması bile rtx5070ti 5060 kartlarının üretimini durdurdu kriz her firmaya vuracak
Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...
Dostum nereye düşüyor? geçen 135K ya 5090 sistem satıldı alanlardan biriyim o konuda herkes yok satamazsın, yok 100 bile vermezler, yok al-sata alanın elinde patlar dediler aldım sistemi kartı ilana koydum dünden beri 2 kişi 120 ye gelip alayım hemen diyor hatta resmen taciz ediyor hocam başkasına satma diye o derece. Sistemi aldığım zaman en ucuz 5090 135K idi şuan en ucuzu 142K olmuş 1 haftada 7K zam yemiş.

5090 ın 104K fatura fiyatı var 123 e vericem 1 haftada 19K kar.

5070ti aldım valla
nerede 5k fiyat farkı var :D
9070xt 31k ya geliyor:
5070ti 39k ya

6 taksit yapınca aradaki fiyata 5070ti alınırda bana lazım değil. ileride ikinci el olarak satmaya kalksam 5 sene sonra 1000tl oynar. şuan 7k = 3 oyun parası benim için.

Son düzenleme:
Paraftan kart başvurusu yapıyorum ama reddediyor direkt. Sıfırdan oluşturabilen var mı ?
Eğer hemen alışveriş yapmak istiyorsan Halkbank mobil üzerinden Paraf Dijital olan kredi kartına başvurabilirsin. Limit seçemediğin için onlar senin notuna, yazdığın gelire ve banka ile olan geçmişine göre otomatik bir limit atıyorlar. Limit onaylanmadıysa yapacak bir şey yok.

Eğer hemen alışveriş yapmak istiyorsan Halkbank mobil üzerinden Paraf Dijital olan kredi kartına başvurabilirsin. Limit seçemediğin için onlar senin notuna, yazdığın gelire ve banka ile olan geçmişine göre otomatik bir limit atıyorlar. Limit onaylanmadıysa yapacak bir şey yok.
5 tane deneyince tümden bloke yiyorsunuz arkadaşlar. telefondan arayıp almayı deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum boruyu moruyu birak zaten 9070XT kartların hepsi buz gibi çalışıyor boruyu ne yapacan?
ileride elimizde patlamasın ya :D geçen 3 ay önce rx580'i yaktım. biraz zorlamaya gelmedi. patlama sesi geldi içinden :D oysaki aynı ayarlarla 76 dereceyi geçmeden oc+%30powerde verip 6aydır kullanıyordum.

Başka bankalarda limiti yüksek kredi kartı var o sebeple reddediyorlarmış. Yapacak bir şey yok gibi.

Yeni üretim tesislerinin işlemeye başlaması en erken 2027 sonunu bulacak gibi görünüyor. Bu işi en iyi bilen üreticiler bile "hadi fabrika açak" deyip ertesi gün üretime başlayamıyorlar. Arz artmadıkça fiyatlar düşemez RAM içeren hiçbir üründe. Arzın rahatlaması ise 2 yılı bulacak gibi, o zamana kadar en fazla dönemsel kampanyalar olur o kampanyalarda da zaten bugünkü fiyattan daha düşük fiyatlara vermezler ürünleri

Geri