Bilgisayar 16 GB ram var 8 gb görüyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba.
İncehesaptan dün sistem aldım. Gorev yoneticisinde ram 8gb(7.9gb) olarak gözüküyor. Ramleri dahil sistemi takıp hazır gönderdiler. Neden olur ne yapmalıyım. Toplam ramim 2x 8GB

Ekler

• 1000018473.webp
    1000018473.webp
    1.8 MB · Hit: 51
  • 1000018473.webp
    1000018473.webp
    1.8 MB · Hit: 51
Merhaba.
İncehesaptan dün sistem aldım. Gorev yoneticisinde ram 8gb(7.9gb) olarak gözüküyor. Ramleri dahil sistemi takıp hazır gönderdiler. Neden olur ne yapmalıyım. Toplam ramim 2x 8GB
Ramleri sök uçlarını yumuşak silgi ile sil tak yada sök sokete üfür tak (ÜFÜR tükürme)

Merhaba.
Tam oturmamıştır. Aynısı başıma geldi, tabi benim hatam ama 1 yıl 16 gb ram kullandığımı sandım.

Merhaba.
pc yı yenıden baslat tekrar bı okusun eger yıne 8 gozukuyorse tak cıkar yap

İşlemci pinini kırmış olma ihtimalin var mı

Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi?
Ekran görüntüsü 2026-01-18 123529.webp

İşlemci pinini kırmış olma ihtimalin var mı
İşlemci ram vs. takılı geldi. Ben kontrol ettiğimde 8di zaten. Kırıldıysada kargoda vs hasar almış olabilir bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi? Alıntıyı görüntüle
Evet 8 yazıyor

sımdı 16 gozukuyor mu
Hayır 8

Tam oturmamıştır. Aynısı başıma geldi, tabi benim hatam ama 1 yıl 16 gb ram kullandığımı sandım.
Oturmasa mandaldan oturma sesi gelir miydi ama? Bende çıt sesi geliyor oturuyor.

Biraz komik saçma gelebilir ama kasanın içine baktınız mı gerçekten eksik olabilir mi ram eksik değilse yerlerini değiştirip deneyebilirsiniz, yine olmaz ise bakarız.

Biraz komik saçma gelebilir ama kasanın içine baktınız mı gerçekten eksik olabilir mi ram eksik değilse yerlerini değiştirip deneyebilirsiniz, yine olmaz ise bakarız.
Ramlerin ikiside takılı :D yer değiştirmeyi denedim ama sonuç aynı

0 sistem deneyip göndermiyolar mı anlam veremediğim o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri