Monitör icin tavsiye

Berat ky

80+
Reaksiyon skoru
2
Aklimda 7-10k lık iki monitor var ikisinide kulaktan duyma tavsiye ile degerlendiriyorum

Asus TUF Gaming VG249QM5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitör gecikme değerinin düşük olmasi vs iyi geliyor öte yandan

Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü görüntü kalitesini renk tonları açısından iyi olduğunu biliyorum sizce hangisi olabilir

Gaming bazında o kadar milisaniyelik takintilarim yok veya prof.gibi takıntım sizce hangisi tecrübe eden veya fikir vermek isteyen olursa cok sevinirim

Aşırı rekabetçi oynuyorsanız 27 inç büyük gelebilir, Full Hd çözünürlükte de pikseller belirgin olacaktır. İki boyutta 1080p çözünürlük görme imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. G4'ü kısa bir süre kullandım. Gayet iyiydi. Biraz da kısmet meselesi monitor işi.

Aşırı rekabetçi oynuyorsanız 27 inç büyük gelebilir, Full Hd çözünürlükte de pikseller belirgin olacaktır. İki boyutta 1080p çözünürlük görme imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. G4'ü kısa bir süre kullandım. Gayet iyiydi. Biraz da kısmet meselesi monitor işi.
Rekabetçide asiri takintim yok yerine gore bazen cs valo bazen last of us rdr2 gibi oyunlarda oynicam bu modellerin 25 ve 23 inc olanlarina bakiyorum eklemeyi unutmusum sanirim

g4 berbat asla alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyur 63 sayfa konusu var

Hocam herkese bunu önermişsiniz ancak referansınız nedir? Kullanıp memnun kalan birini de etiketleseniz?

Hocam benim icim samsunga çok ısındı deneyip görmek istiyorum zaten amazondan siparis edecegim icin bir sorunla karşılaşırsam veya hoşuma gitmezse iade ederim muhtemelen ama diger yandan sevecegimi düşünüyorum ürünün kendisinde sorun cikmazsa ben kullanmayi düşünüyorum

Aklimda 7-10k lık iki monitor var ikisinide kulaktan duyma tavsiye ile degerlendiriyorum

Asus TUF Gaming VG249QM5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitör gecikme değerinin düşük olmasi vs iyi geliyor öte yandan

Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü görüntü kalitesini renk tonları açısından iyi olduğunu biliyorum sizce hangisi olabilir

Gaming bazında o kadar milisaniyelik takintilarim yok veya prof.gibi takıntım sizce hangisi tecrübe eden veya fikir vermek isteyen olursa cok sevinirim
Lenovo legion 25-10 vardı geçen 6200tl ye bende kaçırdım

Lenovo legion 25-10 vardı geçen 6200tl ye bende kaçırdım
Ona hic bakmadim hocam biraz bu konuda cahilim temel olarak arastirdigimda kimileri diyo Samsung konusunda alinmaz ışık kaçırıyor gibisinden asusta hic boyle gormedim ama bildigim kadari ile Samsung'un görünür netligi vs daha iyi ondan aklimda bi soru isareti var sadece

Ona hic bakmadim hocam biraz bu konuda cahilim temel olarak arastirdigimda kimileri diyo Samsung konusunda alinmaz ışık kaçırıyor gibisinden asusta hic boyle gormedim ama bildigim kadari ile Samsung'un görünür netligi vs daha iyi ondan aklimda bi soru isareti var sadece
Hocam fhd ips 320hz monitör. Ghosting doğru ayarları yapınca sıfır. Sadece renkler biraz sarımtırak diyenler var ama onu da ayar yapınca düzeliyor. 6200tl ye 320hz monitör bu devirde bedava. Belki düşerse almanızı tavsiye ederim

10k bütçeye fullhd monitör almak saçma olur. sürekli fps oyunları oynamıyorsan 27'' 2k yüksek hz alman daha yararına olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,900
Üyeler
187,748
Son üye
jabbw
Geri