kadir inanır
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhabalar 17 pro Max için 30w adaptör aldım iyi midir?
Gidip yan sanayi adaptör almadın umarım o cihaza?Merhabalar 17 pro Max için 30w adaptör aldım iyi midir?
Başlığa bakarsanız ne marka olduğunu anlarsınızNe marka adaptör aldığınızın bilgisi vahiyle mi inecek yoksa biz mi tahmin ediyoruz?
Hayır Apple marka 30 w adaptör başlıkta belirttim ama anlaşılmamışGidip yan sanayi adaptör almadın umarım o cihaza?
TR ye neden hala 60W Dynamic adaptör gelmedi acaba merak etmiyor değilim, ABD de iPhone 17 nin yanında bunu da çıkardılar ufacık adaptör fiyatı uygun dinamik 40-60W arası güç veriyor (tam iPhone 17 serisinin şarj sınırına uygun yani) ve aylar geçmesine rağmen bize gelmediseçebileceğin en tırt en kazık fiyatlı model macbook airların içinden çıkan adaptör hem boyutu gereksiz büyük hem 30wcık sadece. spigen falan baksaydınız kendi adınıza hayırlısı olurmuş
olsa da almam spigen ugreen cart curt varken çinliler yapıyor zaten iyi şekildeTR ye neden hala 60W Dynamic adaptör gelmedi acaba merak etmiyor değilim, ABD de iPhone 17 nin yanında bunu da çıkardılar ufacık adaptör fiyatı uygun dinamik 40-60W arası güç veriyor (tam iPhone 17 serisinin şarj sınırına uygun yani) ve aylar geçmesine rağmen bize gelmedi![]()
Spigen , anker , baesus vs. kullanırsan sorun çıkmazyavaş dolması iyidir batarya sağlığı açısından yeterli bence 30w.
Yok be cihaza zararlı onlar da, orijinalden şaşmam.olsa da almam spigen ugreen cart curt varken çinliler yapıyor zaten iyi şekilde
yoo düzgün markadan alırsan hiçbir şey olmazYok be cihaza zararlı onlar da, orijinalden şaşmam.
PSU alırken de FSP yerine Platoon alalım o zaman aynı teknoloji sonuçta FSP uzayda üretmiyor.yoo düzgün markadan alırsan hiçbir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
apple uzayda üretmiyor ikisi de aynı teknoloji