felsefe adi altinda yeni hesaplarla tekrar tekrar ayni parali troll konularini acanlara ciddi bir ceza verilebilir mi? felsefe kanali adi altinda numeroloji gibi şeylerle insanlara hikaye anlatan şarlatanların konularıyla dolmus forum parali trollere son verilsin yeter artik
felsefe adi altinda yeni hesaplarla tekrar tekrar ayni parali troll konularini acanlara ciddi bir ceza verilebilir mi? felsefe kanali adi altinda numeroloji gibi şeylerle insanlara hikaye anlatan şarlatanların konularıyla dolmus forum parali trollere son verilsin yeter artik
Bide sadece belli kişiler övüyor arkadaşı heralde arkadaşlarına söylüyor Biri eleştirincede nasıl savunma yapıyor ona göre sadece kendisi haklı diğer herkes haksız.
Bide sadece belli kişiler övüyor arkadaşı heralde arkadaşlarına söylüyor Biri eleştirincede nasıl savunma yapıyor ona göre sadece kendisi haklı diğer herkes haksız.
malum gruplar ciddi olarak internette para karsiligi kendilerini savunmasi icin parali troller tutuyor bu baya baya olan bisey ;d bazi malum gruplar bunu yillardir yapiyor ve forum siteleride bu kisilere karsi onlem almiyor
engelle butonu diye bir seçenek var forumda herhangi bir üye saçma konular açmaya başlasa saçmalasa uğraşmaya gerek var mı bas engeli geç --bende öyle yapıyorum nete kafa bozmak için girmiyorum sonuçta
star trekte yaşayan bir arkadaş var sürekli o konuları açıyor birde bilim bilmemnesi diye ikinci hesabından kendine yanıt veriyor sürekli çok iyi konu süper olmuş eline sağlık diye
star trekte yaşayan bir arkadaş var sürekli o konuları açıyor birde bilim bilmemnesi diye ikinci hesabından kendine yanıt veriyor sürekli çok iyi konu süper olmuş eline sağlık diye
Ben bir kere bu fetöcü filan mı diye bir bakayım dedim ama gerçekten bence, yani kendi düşüncem olduğunu altını çizerek vurgularsam; İslam ile yakından uzaktan ilgisi yok, mealen yazdıkları bile saçma, çarpıtma veya yalan yanlış şeyler...
Geçmişte böyle şeyler yapanlar çokça vardı, İslam diye diye milleti nefret ettirecek şeyler yazarlardı, halbuki ne kendileri ne de yazdıkları hakikat değillerdi... Yani bana söven bari müslüman olsa, tabiri cuk oturuyor...
Kanıtlayamazsan eğer, cümle âlem son nefesine kadar sana inanmasın. Anlaştık mı? Bizim çabamız numaralardan fazlasıdır. Şimdiye dek üzerime iftira ve “yapay zekâ yorumu”ndan başka bir şey görmedim. Herhalde tek çabanız da bu olsa gerek.
Bence önce Türkiye başta olmak üzere tüm ülkelerin tüm forumlarını incelemeleri lazım.
Su uyur, düşman uyumaz. edit: ewrsfdfgsdsfsf32243 kullanıcı adı ben neden cevap verdim onu da bilmiyorum kullanıcı adı zaten yaşını gösteriyor. ewrsfdfgsdsfsf32243
Sana zaten diyecek kelime yok; çünkü her gün farklı bir insan gibi konuşuyorsun. Keşke bir çizgin olsaydı da görebilseydim. Kanıtsız yorumlara cevap verdiğimde “sadece kendini haklı görüyor” diyorsun ama bilmeni isterim ki ben bunu yaşına veriyorum. Yaşındandır, güzel kardeşim. Umarım.
malum gruplar ciddi olarak internette para karsiligi kendilerini savunmasi icin parali troller tutuyor bu baya baya olan bisey ;d bazi malum gruplar bunu yillardir yapiyor ve forum siteleride bu kisilere karsi onlem almiyor
Biz ona hürmet diyoruz; sen pek büyüğüne, kardeşine veya dostuna göstermediğin için bilmiyor olabilirsin. Bazen yapay zekâ ile, bazen de hiçbir şekilde cevap veremediğiniz konuları takip edenler var demek ki; şükür.
“Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır.” Aslında seni alıntılamayacaktım; zira sen hiç cevap vermedin. Hep konuştun, ithamdan da öteye geçemedin. Hatta kuranı değiştiriyorsun gibi sözlerine şahit olduk.
Foruma bir sene önce katılmışsın aktif olduğunu varsayıyorum. Forumda ateizm propogandası yapıp islam hakkında sürekli eleştiri postları atanlara karşı neden böyle bir tepki vermedin? Bir ara forum bu konulardan geçilmiyordu zaten. Ne sen ne de bu konu altındaki kimse o postlar hakkında niye bir yorum yapmadı. Kendi fikrinize uyan şeyler mi görmek istiyorsunuz sadece ayrıca paralı troll demek bayağı büyük bir itham aynı şeyi karşıt güruha da söylemeni beklerdim.