XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 374
Ara ara olan bir kampanya. Normalde 20 dolar. Giriş yapınca tepede ücretsiz teklif olarak çıkıyor. Bitmeden iptal etmeyi unutmayın.
Çeker tabi aga anımsatıcı kur bir gün önceden falan iptal et1 ay sonra iptal nasıl olacak ? otomik para çeker kesin ne zaman bir şey alsak devam ediyor iptal etmessen![]()
Başıma geldi o iş, hala 1100 tlmi iade etmediler 1 hafta oldu1 ay sonra iptal nasıl olacak ? otomik para çeker kesin ne zaman bir şey alsak devam ediyor iptal etmessen![]()
İçinde para olmayan sanal kredi kartı ile alabilirsin. 18 Şubat'a hatırlatıcı kur ve iptal et.1 ay sonra iptal nasıl olacak ? otomik para çeker kesin ne zaman bir şey alsak devam ediyor iptal etmessen![]()
Hep var başkan bu yalnız ara ara değilAra ara olan bir kampanya. Normalde 20 dolar. Giriş yapınca tepede ücretsiz teklif olarak çıkıyor. Bitmeden iptal etmeyi unutmayın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İptal etmen lazım ben içi boş bi karta bağlıyorum bu tarz şeyleri.Otomatik bitiyor mu 1 ay sonra yoksa illa iptal mi etmek lazım
Valla ben aylardır görüyorum bu teklifi. Aralıkta kullandım. Bu arada arkadaşlar kredi kartı kabul ediyor sadece. Ön ödemeli kartlarla alamazsınız bilginize. Bu bilgiyi de konu mesajına yazarsan iyi olur.Ofis arkadaşıma vermiyor ama. Hiç paralı GPT kullanmamasına rağmen teklif yok. Anlamadım kişiye özel mi.
her zaman yok bende aralık ayında bedava yükseltmiştim, 10 gün önce tekrar baktım yoktu, şuan varHep var başkan bu yalnız ara ara değil