Shein indirimli ürünler

Bu gecikmenin sorumlusu aras mı? Forumda o kadar kişiyiz, arasın yurtdışı biriminin mail adresine hepimiz mesaj falan atalım.

Ben bu olaylardan bir cacık anlamadım %60 vergiye tabii olacak diyor her haber sitesinde zaten bu vergiyle aldık

Çünkü bilmiyorlar ya da bilerek yapıyorlar; kamuoyunda tepki azalsın diye insanlar bunu görünce sanki daha önce hiç vergi ödenmiyormuş, şimdi %60 ödenecekmiş gibi sanıyor. Hâlbuki %60 gibi fahiş vergi zaten ödüyorduk. Üstüne üstlük kargo ücretsizse, 3 avro sayılıp 27 avro tutarında ürün alabiliyorduk.

Şimdi “Amerika’da ve Avrupa’da vergi alıyorlar, bizde de alınacak” diye duyuruyorlar ama bizde zaten alınıyordu. Ne Amerika’da ne de Avrupa’da %60 bir vergi yok. Bunun yanında, daha önce basit beyannameyle gümrük müşaviri, ordino gibi işlerle uğraşmadan alışveriş yapabiliyorduk; şimdi ise bunlar 1 TL’lik ürün alsan bile devreye girecek. Örnek veriyorum, 1000 TL masraf çıkacak. O yüzden artık hiçbir ürünü alamayacağız.

Biraz uzun oldu, kusura bakmayın.

Bu gecikmenin sorumlusu aras mı? Forumda o kadar kişiyiz, arasın yurtdışı biriminin mail adresine hepimiz mesaj falan atalım.
Aras mı yoksa sheinle ilgilenen gümrük şirketi mi bilmiyorum

Benim bildiğim 30 euroya kadar vergisiz alabiliyodun artık 1 dolar olsa bile ürün her türlü vergi binecek
Yok vergi her zaman vardı %60 Çin için, %30 Avrupa bölgesi için ama artık bunların üzerine gümrük mubaşir ordino vb benzeri masraflarda bineceği için ürün almak gerçek anlamda imkansız olacak.Aldığımız ürünler ticaret yapan mal getiren firmaların gördüğü muameleyi görecek.

Size geçen hafta 1 şubat demiştim. Murat Gamsız'ın videosunda vardı. Bu arada 15 shein kargosundan sadece 13. sırada spariş veridğim ayak ısıtıcı geldi. Diğerlerinden ses yok. Temu ürünleri hergün teslim edilmeye devam ediyor.

Bu arada artık sipariş vermeyin. Temu'dan 2 gün önce aldığım ürünler ödeme tamamlandı olarak kaldı. Normalde 1 saate depo siparişinizi hazırlıyora geçerdi. Artık geçmiyor. Ya gönderimi durdurdular ya da ön sipariş olduğu için bu şekilde kaldı.

Size geçen hafta 1 şubat demiştim. Murat Gamsız'ın videosunda vardı. Bu arada 15 shein kargosundan sadece 13. sırada spariş veridğim ayak ısıtıcı geldi. Diğerlerinden ses yok. Temu ürünleri hergün teslim edilmeye devam ediyor.

Bu arada artık sipariş vermeyin. Temu'dan 2 gün önce aldığım ürünler ödeme tamamlandı olarak kaldı. Normalde 1 saate depo siparişinizi hazırlıyora geçerdi. Artık geçmiyor. Ya gönderimi durdurdular ya da ön sipariş olduğu için bu şekilde kaldı.
böyle saçmalık mı olur temu geçiyor aliexpress geçiyor amazon geçiiyor shein geçmiyor kasti engelleniyor gibi

Aras müşteri hizmetlerini aradığımda ve 6 ile başlayan kodlarımı söylediğimde biz görüntüleyemiyoruz Shein ile iletişime geçin denildi. Bu işte bir gariplik var ama anlamadım

Temu siparişim aras ile bir günde geçti ürünüm hemde pazar günü sheinde bir sıkıntı var bence arasla ilgili mi bilmiyorum
herkes ticket bıraksın bugün sheine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek Şablonu kullanabilirsiniz.

Order #[Sipariş No]. My package is stuck at TR customs/transfer; Aras Kargo hasn't received it yet. This is URGENT: New Turkish import laws take effect between Feb 1-6. If clearance is delayed past this date, the item will be BLOCKED by customs under the new regulation. You must contact the logistics partner to expedite clearance immediately. We must beat this deadline; otherwise, delivery becomes impossible. Please resolve this delay now.

Son düzenleme:
herkes ticket bıraksın bugün sheine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek Şablonu kullanabilirsiniz.

Hello Support Team,

I am writing to report a critical delay regarding my order #[Sipariş Numaranız Buraya]. The package appears to be stuck at Turkish customs and has not been handed over to Aras Kargo.

It is crucial to resolve this immediately. If the delivery is delayed beyond February 1st-6th, the package may not pass customs due to new import regulations coming into effect in Türkiye.

To avoid the package being rejected or returned under the new laws, I request you to contact the logistics partner urgently and ensure the customs clearance is completed before these dates.

Waiting for your immediate action and update.

Thank you.
Bot cevap vermez yine inş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,705
Üyeler
187,967
Son üye
quârzenn
Geri