samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 714
bu gümrükte sipariş tarihine bakıldığına dair resmi belge lazım
reis temu ucuz mu la niye ordan alıyon hızlı geliyo diye miDayanamadım Temu'dan ofis koltuğunun iadesi gelince 2 sipariş daha patlattım![]()
Valla bende tüm kuponları erittim hocam bugün. Engel olamıyorum kendime .dDayanamadım Temu'dan ofis koltuğunun iadesi gelince 2 sipariş daha patlattım![]()
Hocam bu da pilli değil mi? Öyleyse gelmez.Yarın-öbür gün siparişleri toplu olarak geçmeyi düşünüyordum ben, henüz almadım ama bataryalı olduğu için sanırım iptal vermişler herkese. Normalde sipariş verilemiyordu pilliler, bunda sorun yoktu ama aradan kaçmış demek ki. Markalı başka bir model var, o da sipariş verilebiliyor. En kötü onu denerim ama yine iptal gelebilir muhtemelen.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Evet, şaşkaza arada kaynar belki diye )) Bazen olabiliyor öyle. Misal gümrükten çeşitli materyallerin ve objelerin geçişleri yasaklandıktan sonra yine de siparişleri alınan ve teslim edilenler olmuştu.Hocam bu da pilli değil mi?
Temu gümrükten çok daha hızlı geçiyor da ben bıraktım artık sadece gelsinlerDayanamadım Temu'dan ofis koltuğunun iadesi gelince 2 sipariş daha patlattım![]()
shein mi reis bir de tarihleri neBenim de 2 siparis gümrükten geçmiş heralde kargo kalkış ofisinde yaziyo
Ucuz değil aksine pahalı. Hızlı ve garanti olduğu için oradan alıyorum. Adamlar işini iyi yapıyor.reis temu ucuz mu la niye ordan alıyon hızlı geliyo diye mi
Castor veya Castor Pro öneririm, Edx'lere göre çok daha tatmin edici.Aliexpress'ten 2 hafta önce ilk hesap indirimiyle bedavaya aldığım KZ EDX Pro X geldi. Kalitesinden çok memnun kaldım. Mikrofonlu versiyonu 371₺'ya geldi. TR fiyatının yarısına yakın. Daha ucuza da AK6 vardı.
Yeni hesap açıp ilk sipariş indirimiyle çok uyguna IEM alabiliyorsunuz. Aliexpress konusu olmadığı için buradan paylaşayım dedim. Hesap açıp fiyatları kontrol etmek lazım, hala düşüyor olabilir fiyat. Olmuyorsa mobilden bakın.
Benimkiler de aynı durumda ama geçecek umutluyum.9 gündür geçmedi kargo yığınının diplerinde muhtemelen