Shein indirimli ürünler

Sonunda bunu da gördüm. Gemi ile geliyor 1 tanesi :D
1768906158387.webp

Aralarında ocak 12 ve 14 dışında inen uçaklar var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1 ayda gelir bu
1 aydır yolda zaten. Bugün gemiye binmiş nereden bindiyse. Karadeniz'i geçiyor büyük ihtimal. 27 ocakta %90 gelecek diyor bakalım.

Alıntıyı görüntüle
Şöyle yan ekran temuda felan yok mu yada aliexpresste hiçbir türlü bulamadım
Bende var o ekrandan. 8.8 inç ekran. Onu Aliexpresten felan alamazsın. Gümrük limitini aşıyor fiyatı.
1768906697971.webp

1768906758816.webp

Sistemde uçak indi olarak gözüküyor ama 10-11 Ocak civarı verdiğim siparişlerden 4 tanesi dağıtıma çıkmış.
bende 12 ocakta uçak indi olanın kargo takip kodu halen aktif değil seninkiler aktifleşmiş miydi acaba

Beyler sheinde bi ürünümde inceleme yeri açılmışta bu teslim edildikten sonra mı açılıyodu? Öbür ürünlerimde inceleme yeri kapalı

kafayı sıyırmama az kaldı yaprak kıpırdamıyor

1 aydır yolda zaten. Bugün gemiye binmiş nereden bindiyse. Karadeniz'i geçiyor büyük ihtimal. 27 ocakta %90 gelecek diyor bakalım.

Bende var o ekrandan. 8.8 inç ekran. Onu Aliexpresten felan alamazsın. Gümrük limitini aşıyor fiyatı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
burda ki fiyatlarına baktım şaka gibi 5-6k fiyatlarda resmen 2k monitör parasına satıyorlar yazık günah

burda ki fiyatlarına baktım şaka gibi 5-6k fiyatlarda resmen 2k monitör parasına satıyorlar yazık günah
Şubattan sonra bütün ürünler aynı şekilde olacak :D

bende 12 ocakta uçak indi olanın kargo takip kodu halen aktif değil seninkiler aktifleşmiş miydi acaba
Uçak indi olarak gözüküyor. Başka bir şey göremiyorum. Daha kargolarla teslim edilmedi. Dağıtımda. O yüzden hangileri olduğunu da bilemiyorum.

Aralarında ocak 12 ve 14 dışında inen uçaklar var mı

Hocam 1 ayda gelir bu
Bilemiyorum. Kargolar teslim edilince anlayabilirim.

acaba aynı isme ait kargoları tek kargo olarak
Uçak indi olarak gözüküyor. Başka bir şey göremiyorum. Daha kargolarla teslim edilmedi. Dağıtımda. O yüzden hangileri olduğunu da bilemiyorum.

Bilemiyorum. Kargolar teslim edilince anlayabilirim.
eline ulaşınca haber edersen iyi olur

Geri