Aralarında ocak 12 ve 14 dışında inen uçaklar var mıFarklı tarihte inmiş uçaklar var. Hangileri teslim edilecek bilmiyorum.
Hocam 1 ayda gelir bu
1 aydır yolda zaten. Bugün gemiye binmiş nereden bindiyse. Karadeniz'i geçiyor büyük ihtimal. 27 ocakta %90 gelecek diyor bakalım.Aralarında ocak 12 ve 14 dışında inen uçaklar var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 1 ayda gelir bu
Bende var o ekrandan. 8.8 inç ekran. Onu Aliexpresten felan alamazsın. Gümrük limitini aşıyor fiyatı.Alıntıyı görüntüle
Şöyle yan ekran temuda felan yok mu yada aliexpresste hiçbir türlü bulamadım
bende 12 ocakta uçak indi olanın kargo takip kodu halen aktif değil seninkiler aktifleşmiş miydi acabaSistemde uçak indi olarak gözüküyor ama 10-11 Ocak civarı verdiğim siparişlerden 4 tanesi dağıtıma çıkmış.
burda ki fiyatlarına baktım şaka gibi 5-6k fiyatlarda resmen 2k monitör parasına satıyorlar yazık günah1 aydır yolda zaten. Bugün gemiye binmiş nereden bindiyse. Karadeniz'i geçiyor büyük ihtimal. 27 ocakta %90 gelecek diyor bakalım.
Bende var o ekrandan. 8.8 inç ekran. Onu Aliexpresten felan alamazsın. Gümrük limitini aşıyor fiyatı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben böyle oyuncak almıştım 40 iş günü bekledikten sonra ürün tr sularında kaybolmuştu
Uçak indide kaldı aynı durum yaşanıcak gibiAlıntıyı görüntüle
Sistemde hiçbir mesaj yok bazı paketlerim elimde
Şubattan sonra bütün ürünler aynı şekilde olacakburda ki fiyatlarına baktım şaka gibi 5-6k fiyatlarda resmen 2k monitör parasına satıyorlar yazık günah
Uçak indi olarak gözüküyor. Başka bir şey göremiyorum. Daha kargolarla teslim edilmedi. Dağıtımda. O yüzden hangileri olduğunu da bilemiyorum.bende 12 ocakta uçak indi olanın kargo takip kodu halen aktif değil seninkiler aktifleşmiş miydi acaba
Bilemiyorum. Kargolar teslim edilince anlayabilirim.Aralarında ocak 12 ve 14 dışında inen uçaklar var mı
Hocam 1 ayda gelir bu
eline ulaşınca haber edersen iyi olurUçak indi olarak gözüküyor. Başka bir şey göremiyorum. Daha kargolarla teslim edilmedi. Dağıtımda. O yüzden hangileri olduğunu da bilemiyorum.
Bilemiyorum. Kargolar teslim edilince anlayabilirim.
teslimat kodu olarak hepsine ayrı kod mu geldiAlıntıyı görüntüle
Sistemde hiçbir mesaj yok bazı paketlerim elimde