Sevgilim neden böyle yapıyor?

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Arkadaşlar kızı 2-3 gündür anlamaya çalışıyorum saatlerce dil döküyorum tamam dikkat ederim diyor ama yine aynı bu kız biriyle tanıstı cocuk 2011 li kardeşim gibi görüyorum falan diyor yani bizden 4 yaş küçük cocuk bende dedim ki bu cocuk bizim ilişkimize zarar veriyor ama anlamıyor benimle oyun girmeyip onunla oyun giriyor buluşmaları erteliyor ayrılmak istiyor musun diye sorunca da hayır seni seviyorum diyor benim ne yapmam lazım?

Kanka pek anlam veremedim. Sevgilin 2011'li çocukla senden daha çok mu takılıyor? Eğer öyleyse bence baya komik. Ek olarak senin düşüncelerine ve isteklerine saygı duymayan birisiyle uğraşmak net zaman kaybıdır. Senin dil döküp istemediğin şeyi belirtmene rağmen senin dediğini umursamıyorsa sen de onu umursama. Yani yine de karar sana kalmış ama oturup uğraşırsan yüksek ihtimalle sadece kendini mental olarak yorarsın gibime geldi. İlişkiniz ne kadardır var?

1. olarak buraya yazacak kadar neden kızı takıyorsun
2. si eğer seni rahatsız edecek şekilde senin sınırlarını aşıyorsa yolu vereceksin seçeneksizlikten tek kişiye takılı kalmışsın. Bir kıza saatlerce dil dökmene gerek yok.

Kanka pek anlam veremedim. Sevgilin 2011'li çocukla senden daha çok mu takılıyor? Eğer öyleyse bence baya komik. Ek olarak senin düşüncelerine ve isteklerine saygı duymayan birisiyle uğraşmak net zaman kaybıdır. Senin dil döküp istemediğin şeyi belirtmene rağmen senin dediğini umursamıyorsa sen de onu umursama. Yani yine de karar sana kalmış ama oturup uğraşırsan yüksek ihtimalle sadece kendini mental olarak yorarsın gibime geldi. İlişkiniz ne kadardır var?
5 ay reis o yüzden çabalıyorum yani çokta güzel ilerliyoduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. olarak buraya yazacak kadar neden kızı takıyorsun
2. si eğer seni rahatsız edecek şekilde senin sınırlarını aşıyorsa yolu vereceksin seçeneksizlikten tek kişiye takılı kalmışsın. Bir kıza saatlerce dil dökmene gerek yok
Ne desem etkili olur sizce

5 ay reis o yüzden çabalıyorum yani çokta güzel ilerliyoduk
5 ay yaşımıza göre ne çok uzun ne çok kısa. 18-19 yaşında bir kızın böyle şeyleri düşünebilecek olgunlukta olması gerektiğini düşünüyorum. Aşırı net bir şekilde tekrar derdini anlat ve yine de umursamıyorsa yapacak bir şey yok diyip bir çıkış yolu aramak daha sağlıklı olacaktır. Eğer kız laftan anlamayıp kendi kendine takılmaya devam ederse ve sen de hala ilişkiyi düzeltmek için çabalarsan daha demin de dediğim gibi sadece yorulursun.

Ya kanka bundan öncesi de var sadece 5 aylık sevgiliyiz ve çokta güzel ilerliyoduk
Bu düşüncelerin senin tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. O yaştaki bir kızla uzun ilişki kurulmaz bi süreden sonra patlar.

5 ay yaşımıza göre ne çok uzun ne çok kısa. 18-19 yaşında bir kızın böyle şeyleri düşünebilecek olgunlukta olması gerektiğini düşünüyorum. Aşırı net bir şekilde tekrar derdini anlat ve yine de umursamıyorsa yapacak bir şey yok diyip bir çıkış yolu aramak daha sağlıklı olacaktır. Eğer kız laftan anlamayıp kendi kendine takılmaya devam ederse ve sen de hala ilişkiyi düzeltmek için çabalarsan daha demin de dediğim gibi sadece yorulursun.
Ya ne biliyim ayrılmayı çok düşündüm ama nasıl desem kızı bırakamıyorum çok garip bi his ayrılmak istemiyorum yani

Sübyancı mı sevgilin? Garip.

Ya ne biliyim ayrılmayı çok düşündüm ama nasıl desem kızı bırakamıyorum çok garip bi his ayrılmak istemiyorum yani
Dediğim gibi sen bilirsin fakat mantıklı düşünülmesi gerekilirse bir taraf bir tarafa hem duygusal hem de söz/laf bakımından değer vermiyorsa sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sübyancı mı sevgilin? Garip.
Bana da garip geldi. 18-19 yaşında kızın 14-15 yaşındaki çocuktan istediği ne çözemedim :D

Geçen hafta 2 yıllık ilişkimi bitirdim 1 ay sonra 20 olacağım, hocam hayat böyle daha genciz yolumuz uzun.

Ya kıza basıp, engele basacaksın ya da sövüp basacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri