Shein indirimli ürünler

Valla şimdi baktım aynı diğerleri verilmiş ayın 14 gelen konteynır bi açılmadı :D
Var ya 14 ünde inen kargolarda daha önemli şimdi hediye aldım yetişmesi lazım bi onlar gelmiyor olm ya :D

13 ünde sipariş verdim yurt içi kargoya verilmiş böyle hızlı getireceklerini bilseydim bir daha sipariş ederdim

Nebulizatör. Su koyup denedim evde xiaomi'nin alt markasina ait olan vardi. Ona kiyasla malzeme kalitesi bi tik dusuk ama cikan buhar yeterli.

Banyo rafi. Bunlari duvara monte ettim gayet guzel oldular. Yapistirma icin olan parca veya isterseniz duvara vidalamak icin vida ve dubel geliyor icinde.

Cok amacli mini pense. Bu urunun kemer kilifi ve anahtarlik olarak kullanabilmeniz icin halka ile geliyor. Boyutu kucuk cakmak kadar filan.

Yatak basi veya masa icin telefon, tablet tutucu. Icindeki tel gayet sert ve kalin sekil vermek icin guc gerekiyor yani alan biri pisman olmaz gibi.

Yalama olmus vidalari cikarmak icin. Denemedim ama evde bulunsa fena olmaz.

Elmas matkap uclari. Fayans delmek icin kullandim. Cok temiz deldi. Fayans delmeyi dusunen arkadaslar lutfen darbeli mod acikken delmeyin fayans kirilir. Bide kagit bant yapistirirsaniz daha guvenli olur.

Cok urun var farkli hesaplarda buldukca atarim.

Son düzenleme:
kararın açıklandığı ilk 2 gün içinde alanların hepsi 14ünde indi yığılma var heralde sonradan alanlar şak diye geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,516
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri