Bilgisayar ile hep amcam takiliyor

Yo estagfurullah snkssbksbs internetin frlanda içinden geçtim adam banamisin demiyor arkadaş kavga edemiyoz napacaz iste adam hapisten cikar çıkmaz bilgisayara otururmu bu adam oturuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masa başında videoyu izleyip asılır

O zaman tek çare amcanı tekrar hapse sokmak. Amcanın telefonundan siyasilere küfret. Hatta telefonuna Feto'nun vaaz verdiği videolar yükle. Daha da çıkamaz 😂😂

işlemciyi limitler gibi düşün
Yani mesela bir oyun gireceği zaman çöker veya donma kasma vb. Şeylermi olur

Ya o ya ben diye babanı tehdit et.
O nasıl fanteziymis

O zaman tek çare amcanı tekrar hapse sokmak. Amcanın telefonundan siyasilere küfret. Hatta telefonuna Feto'nun vaaz verdiği videolardan koy. Daha da çıkamaz 😂😂
Virus yukluycem telefonuna telefonuda yokki arkadas adam spofa 3 k veriyor ama telefon alacak parası yok

bu adam evde daha fazla bulunursa ben bu evden giderim diyerek ayak yap babana

Yani mesela bir oyun gireceği zaman çöker veya donma kasma vb. Şeylermi olur

O nasıl fanteziymis

Virus yukluycem telefonuna telefonuda yokki arkadas adam spofa 3 k veriyor ama telefon alacak parası yok
çökme olabilir donma garanti kasmada

bu adam evde daha fazla bulunursa ben bu evden giderim diyerek ayak yap babana
Yemez eski uzman çavuş birkere yalan soyledim suratimdan okudu bir kaç kere yalan soyledigimde bana soyleme diyor askerdenmi Gelme çözemedim her insanda böyle kim yalan söylerse minik vb. Küçük ayrintidan cozuyor bir insanın iyi mi? kötümü bile ayırt ediyor ben bunu söylesem hiçbir işe yaramaz

O zaman günün Belirli aralıklarında evin girişindeki sarterden elektriği kesin ceza yesin oyundan artık ne oynuyorsa

Power sw kablolarını çıkar açamasın pcyi
İse yaramaz gider yeni anakart alır gider yaptirir yani bu adama dıştan bir şey yapmam lazım deli olsun

O zaman günün Belirli aralıklarında evin girişindeki sarterden elektriği kesin ceza yesin oyundan artık ne oynuyorsa
Sırf sigorta kapatabilmek icin sartere yazılım attım yani yazılım bir mekanik küçük bir oarca var telefondan tıkladığımda oto kapaniyor ama oda artık bir işe yaramiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,351
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri