Neden düşük fps alıyorum ?

Sefather

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar 2 ay öncesinde
https://ty.gl/4hbu72iheo7qn
şu sistemi almıştım
Genellikle sadece cs oynuyorum
Cs2 benchmark yüksek ayarlarda 260 fps civarı çıktı. Ölüm maçında 200 altına da düştüğü oluyor.

Aynı kasanın 850 wat psu, crucial ramli versiyonunu arkadaşıma aldık fakat arkadaşın kasası enaz 70 fps fazla alıyor.

Bana gelen ramler kingsman diye bi marka,
Crucial ram'den MHz olarak da cl değeri olarak da sözde daha iyi.
Bu yüzden sebebini bulamıyorum neden böyle acaba ram kaynaklı olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar 2 ay öncesinde
https://ty.gl/4hbu72iheo7qn
şu sistemi almıştım
Genellikle sadece cs oynuyorum
Cs2 benchmark yüksek ayarlarda 260 fps civarı çıktı. Ölüm maçında 200 altına da düştüğü oluyor.

Aynı kasanın 850 wat psu, crucial ramli versiyonunu arkadaşıma aldık fakat arkadaşın kasası enaz 70 fps fazla alıyor.

Bana gelen ramler kingsman diye bi marka,
Crucial ram'den MHz olarak da cl değeri olarak da sözde daha iyi.
Bu yüzden sebebini bulamıyorum neden böyle acaba ram kaynaklı olabilir mi ?
yüksek ihtimal ayarlarda bir sıkıntı var
güncellemeler v.s yapıldı mı
biostan frekansını ayarladınız mı
ve yani sadece ram frekansından bu kadar düşük fps alınacağını düşünmüyorum başka bir sorun var gibi duruyor
ekran kartının güncellemelerini yapın olmazsa tekrar buraya yazın yardımcı olmaya çalışalım hocam

yüksek ihtimal ayarlarda bir sıkıntı var
güncellemeler v.s yapıldı mı
biostan frekansını ayarladınız mı
ve yani sadece ram frekansından bu kadar düşük fps alınacağını düşünmüyorum başka bir sorun var gibi duruyor
ekran kartının güncellemelerini yapın olmazsa tekrar buraya yazın yardımcı olmaya çalışalım hocam
Her şey tamamen güncel hocam, acaba işlemciyi ikinci el göndermiş olabilirler mi ? Hakkaten bulamıyorum sebebini

Her şey tamamen güncel hocam, acaba işlemciyi ikinci el göndermiş olabilirler mi ? Hakkaten bulamıyorum sebebini
2. el olsa bile performas farkı olmaz hocam en fazla ısı farkı olur kullanıldığı için o kadar cs harici bir oyunda böyle yapıyor mu peki

Henüz denemedim hocam
yani cs ile ilgili bir sorun bile olabilir forumda günde 5 6 tane sadece csde düşük fps alıyorum başlığı görüyorum bi başka oyunlarda yada benchmarkta deneyin ona göre bakalım

Geri