Çözüldü✓ Kardeşim bilgisayarın kasasını ısırdı ve kırıldı monster bedava değiştirir mi

Ahmet kaya sigma

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar ben monster notebook leptop kulanıyorum kardeşim leptopumun alt kısmını ısırmış ve kasanın altından hava vuruyor bana bildiğiniz ışık olan yeri yok bunu monstere göndersem bedava yaparmı yoksa kasa değişimi için para isterler şimdilik bant ile yapıştırdım başka önerisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar ben monster notebook leptop kulanıyorum kardeşim leptopumun alt kısmını ısırmış ve kasanın altından hava vuruyor bana bildiğiniz ışık olan yeri yok bunu monstere göndersem bedava yaparmı yoksa kasa değişimi için para isterler şimdilik bant ile yapıştırdım başka önerisi olan var mı
Yani servis kullanıcı hatası diyip ücret isteyebilir değişebilir de monsterin insafına kalmış

Fotoğraf yüklermisin

Kardeşin bu mu?

Ekler

• main-qimg-1e7b496b59cc372dcfbd66d20c88df01-pjlq.webp
    main-qimg-1e7b496b59cc372dcfbd66d20c88df01-pjlq.webp
    37.4 KB · Hit: 41
Parayla yaparlar. Ve direk kasa değişimi olur muhtemelen. Oda sağlam bi ücret karşılığında olur yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
12 yaşında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni leptop alırım onu yapcagıma yeni leptopumuda ısırcak o yüzden alamıyom
Anlıyorum. Kasa değişimi yerine yeni laptop almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorsanız, yeni laptop almayı kardeşinizin tekrardan ısırma tehlikesine karşı iptal etmeniz de anlaşılabilir duruyor. Hayatta başarılar dilerim.

Kasayı değiştirmen lazım, bu arada dikkat et bunu böyle ısıran insanı yer😀

Trollün düşük iqlüsü de hiç çekilmiyor. Biraz geliştirin kendinizi.

Geri