❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Bunu söyledim iptale itiraz ettim ama sadece bilgi vermek için aradığını söyledi destek uzmanı. Konuyu mail üzerinden ilettim tekrardan bilgi bekliyorum.
Güncelleme geçerken etiketler misiniz hocam

Gaming.gen.tr ve laptop.com.tr'den alan bi kaç arkadaş arasın sorsun.

1768993804351.webp
1768993858374.webp

Güncelleme geçerken etiketler misiniz hocam
Tabi haber vereceğim
Konuyu takip edip alan ve kargoya verilen olursa haber verir misiniz eğer kimine gönderilip kimine gönderimezse thh ye gidebilirim aslında uğraşmak istemiyorum ama birine gönderilecek denip başka bir kişiye iptal denmesi saçma
bu arada sipariş durumum halen hazırlanıyor iptale düşmedi

ARAMAYA YÜREĞİ OLAN VAR MI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU DÜŞÜRMEYELİM
Bu tip firmalarda iletişim süreçleri sorunlu olabiliyor biri gönderilir der diğeri gönderilmez der bakalım.
Olur da gaming genden alanlar gönderilir laptop.com.tr den alanlar iptal edilirse çok gülerim çünkü gaming genden aldığımı iptal edip laptop.com.tr den aldım ben :kekw:

Bu tip firmalarda iletişim süreçleri sorunlu olabiliyor biri gönderilir der diğeri gönderilmez der bakalım.
Olur da gaming genden alanlar gönderilir laptop.com.tr den alanlar iptal edilirse çok gülerim çünkü gaming genden aldığımı iptal edip laptop.com.tr den aldım ben :kekw:
Niye öyle bir şey yaptınız hocam?

gaming genden aldığımı iptal edip laptop.com.tr den aldım ben
Elle kendin bişeyi iptal etme hocam gerekiyorsa kendileri iptal etsinler. Senden başka iptal denen de olmamış o ilginç.

Niye öyle bir şey yaptınız hocam?
1 adet lazımdı önce gaming genden aldım baktım laptop tarafında da var oradan da 1 tane alayım dedim. Sabah gönderileceğini teyit eden arkadaş yazınca fazladan aldığım için iptal talebini oluşturdum o iptal edildi sıkıntı yok ama laptop tarafından arandım ben hatalı fiyat olduğunu entegratör sorunu yaşandığını iletti. Akşama kadar belli olur süreç

100 LİRA İÇİN Mİ

1 adet lazımdı önce gaming genden aldım baktım laptop tarafında da var oradan da 1 tane alayım dedim. Sabah gönderileceğini teyit eden arkadaş yazınca fazladan aldığım için iptal talebini oluşturdum o iptal edildi sıkıntı yok ama laptop tarafından arandım ben hatalı fiyat olduğunu entegratör sorunu yaşandığını iletti. Akşama kadar belli olur süreç
Harbi site farkından dolayı 100 lira için üründen olursan üzer hocam :D

Beni de aradılar gaming.gen.tr den, entegrasyon problemi nedeniyle fiyatın düşük göründüğünü söylediler ve iptal edeceklerini belirttiler. Bu durumda yüklenici firma olarak sorumluluk alıp iptal edemeyeceklerini ve ürünü bana göndermezlerse tüketici hakem heyetine başvuracağımı ilettim kendilerine hayırlısı olsun kursağımızda kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,705
Üyeler
187,967
Son üye
quârzenn
Geri