Mp7 fade fiyatı artar

TDPRL

80+
Reaksiyon skoru
58
Beyler yeni CS2 güncellemesi ile mp7,MP5 buffladı (kesin NERF gelir)neyse konumuza gelirsek 2018 inferno koleksiyonu kalktı içerisinde mp7 fade vardı buda fiyatı artar mı artmaz mı zamanında tamirci koleksiyonda mac-10 fade varmış zamanında 4-6 dolardan 100 dolar kadar yükselmiş buda aynısı olur mu olmaz mı ona göre satmıcam yada satıcam yardım ederseniz sevinirim

Yükselecek skin varsa bilen söylesin çekeyim 1-2 tane
Bana kalırsa en kötü 5 yıl içerisinde artar da hangileri artar FT mi,FN mi,MW mi bende MW var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükselecek skin varsa bilen söylesin çekeyim 1-2 tane
Fazla paran varsa m4a1-s kontrol paneli var 2018 nuke koleksiyonda oda artar bence (yatırım tavsiyesi değildir)

Bana kalırsa en kötü 5 yıl içerisinde artar da hangileri artar FT mi,FN mi,MW mi bende MW var

Fazla paran varsa m4a1-s kontrol paneli var 2018 nuke koleksiyonda oda artar bence (yatırım tavsiyesi değildir)
m4a1s skinim var ya elimde patlamasın 10 dolar altı bişey var mı

m4a1s skinim var ya elimde patlamasın 10 dolar altı bişey var mı
Uzaktan kumanda var ama oda artı indi

Değmez gibi

Mp7 fade arttı bile şu an alinmaz
50 dolara çıkma ihtimali vardı ya en geç 5 yıl içerisinde

Değmez gibi

50 dolara çıkma ihtimali vardı ya en geç 5 yıl içerisinde
5 yılda 50 dolar pek karlı değil hocam daha iyi itemler bulunur ama bence 50 dolardan daha fazla olur

Bugünkü güncellemede kalkmadı ama ilerdeki güncellemelerde armory deki overpass 2024, spor ve saha ve doğal tasarım çıkartmaları kalkabilir
Bence overpass değilde spor ve saha kalkar bilir

5 yılda 50 dolar pek karlı değil hocam daha iyi itemler bulunur ama bence 50 dolardan daha fazla olur
Bende öyle düşünüyorum

https://www.csgodatabase.com/skins/dual-berettas-sweet-little-angels/ bu artar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,216
Üyeler
188,216
Son üye
Fatihlockier
Geri