Yeni DONANIM ARŞİVİ OEM PAKET

Reaksiyon skoru
0
Windows’u kurdum bazen kapatınca açılmıyor kasa açılıp monitöre ekran gelemiyor bağlantılar tam benim eski sistemde gamegarajdı aynı problem ondada yaşıyordum kasanın arkadadi PSU tuşunu kapatıp bilgisayar açma tuşuna 1 dk basılı tutup psu tuşunu tekrar açtıktan sonra bilgisayar açma tuşuna basınca açılıyordu bundada aynısını yaptım iki üç defa yaptı bu dediğimi ama şimdi yaptığında bilgisayar açılmıyor statiginide aldım herşeyi yaptım yok rami sök tak yaptım yok neyden olabilir acil çözüm beyler

bak cok sacma gelicek ama işlemcinin üzerindeki soğutucuyu kontrol et
Abi bu arada işlemcinin üstündeki soğutucuya hiç bir şey yapmadım geldiğinden beri kurulum felan takılı gözüküyordu sadece ekran kartını ben taktım öyle olucak demi birde neyi kontrol edeyim tam abi

Abi bu arada işlemcinin üstündeki soğutucuya hiç bir şey yapmadım geldiğinden beri kurulum felan takılı gözüküyordu sadece ekran kartını ben taktım öyle olucak demi birde neyi kontrol edeyim tam abi
bende pcyi aldıgımda kapattıgımda geri actıktan sonra ekran gelmeme falan oluyodu islemcinin üstündeki sogutucuyu oturttum düzeldi

Ekler

• IMG_2545.webp
    IMG_2545.webp
    170.7 KB · Hit: 35
Çoolermaster
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üçlü kablosunda topraklama hattı olmayabilirmi
kule tipi tam oturmus mu peki yada bidaha acmayı dene en baştan acılmazsa kablolarını oturtmayı dene ekran kartı kablosu monitör güc kablosu vs.

Geri