Samsung A54 açılmıyor

BeXeS

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar selam, cihaz Samsung A54, bir anda kapandı geri açtım sonra kendi kendine tekrar kapandı ve kendi kendine açıldı sonra geri kapandı ve ne yapsam geri açamadım. Şarja taktım belki açılır diye ama takınca sürekli Samsung yazısı gelip gidiyor ve kesinlikle açılmıyor. Sorun ne acaba bilen var mı? Tamire götürmeli miyim?

Arkadaşlar selam, cihaz Samsung A54, bir anda kapandı geri açtım sonra kendi kendine tekrar kapandı ve kendi kendine açıldı sonra geri kapandı ve ne yapsam geri açamadım. Şarja taktım belki açılır diye ama takınca sürekli Samsung yazısı gelip gidiyor ve kesinlikle açılmıyor. Sorun ne acaba bilen var mı? Tamire götürmeli miyim?
Ses kısma açma tuşlarına basılı tut sonra güç tuşuna basılı tut hard reset atma ekranı hrlecrk mi bir bak

Bir menü gelecek recovery reset vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ama gelmedi
Cihaz hiç mi tepki vermiyor

Ekran kapalı ama arka planda açık olabilir.Cihaz tamamen mi kapalı şuan da bakabilir misin

Bir menü gelecek recovery reset vs.

Cihaz hiç mi tepki vermiyor

Ekran kapalı ama arka planda açık olabilir.Cihaz tamamen mi kapalı şuan da bakabilir misin
Hiç tepki vermedi, cihaz tamamen kapalı

Benim S7 Edgede sadece samsung logosu çıkıyordu telefon açılmıyordu bunu yaptım düzeldi sizde bir odini deneyin hocam

Geri