Fifine H9 sesler düşük?

ryrimm

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bu forumda Fifine H9 kulaklıgını bana çok önerdiler ASUS Prime A520M-R anakarta sahibim hiç anakartın ses kartını yüklemedim kulaklıgı USB yoluyla takıp kullanmaya başladım ayarlardan sesleri en sona getirdim ama YouTube video sesleri olsun Valorant'ta sesler olsun bana çok düşük geliyor ses kasılacak gibi oluyor ama yavaş hissediyorum ayak seslerini bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu uygulamasını yükle bakalım.

İçinde ses kartı var. Sesi yüksek olmalı, yani genelde bu kulaklıklar %30-50 civarında bile gayet iyi ses veriyorlar. Yazılımsal bir sorun yoksa ki olmaması lazım.

Ayrıca senin duyma tarafında bir sıkıntın olabilir. Telefonda kulak içi bir kulaklık ile, her zaman %100 şiddette müzik falan mı dinliyorsun? Şaka yapmıyorum böyle müzik dinleyenlerde 6-7 ay atıyorum süreyi sonra %40 yakın ses duyma kaybı yaşanıyor. Genellikle %100 bir şeyler dinlenilmesi önerilmez. Özellikle ucuz kulaklıklar ile yaptıysan sıkıntı, çünkü sesleri patlayarak ve kötü veriyorlar.

Ben tekrarlıyorum özel mesajdan Teamviwer indirip bana kullanıcı adı ve şifre at. Senin sisteme önce ses sürücüsü, şu Fifine uygulamasını falan yükleyeyim. Belki spesifik bir uygulama veya ayar da sesi kısıyor olabilir.

İçinde ses kartı var. Sesi yüksek olmalı, yani genelde bu kulaklıklar %30-50 civarında bile gayet iyi ses veriyorlar. Yazılımsal bir sorun yoksa ki olmaması lazım.

Ayrıca senin duyma tarafında bir sıkıntın olabilir. Telefonda kulak içi bir kulaklık ile, her zaman %100 şiddette müzik falan mı dinliyorsun? Şaka yapmıyorum böyle müzik dinleyenlerde 6-7 ay atıyorum süreyi sonra %40 yakın ses duyma kaybı yaşanıyor. Genellikle %100 bir şeyler dinlenilmesi önerilmez. Özellikle ucuz kulaklıklar ile yaptıysan sıkıntı, çünkü sesleri patlayarak ve kötü veriyorlar.

Ben tekrarlıyorum özel mesajdan Teamviwer indirip bana kullanıcı adı ve şifre at. Senin sisteme önce ses sürücüsü, şu Fifine uygulamasını falan yükleyeyim. Belki spesifik bir uygulama veya ayar da sesi kısıyor olabilir.
Fifine H9 İade ettim Şuan machenike gx30 kullanıyorum cızırtı yapıyor ses ayarıda 85 olmasına rağmen

Hocam müsaitsen yarın bilgisayara bağlanıp dediğin şeyleri yapma şansın var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,154
Üyeler
188,043
Son üye
Benbircevizagaciyimgulhan
Geri