Windows update yaptıkdan sonra mavi ekran veriyor

Herşeyi duruyo ben tanırım prçalarımı, bi sorun olunca götürüyorum sorun yok o konuda ama çözemedim bu olayı

Büyük olasılıkla remlerden biri veya bir kaçında problem vardır. Benim anlamadığım o bilgisayarcı nasıl olur da zaman istediği halde sıkıntıyı tam çözememiş, ya uğraşmak istememiş ya da sadece parasına çalışmış :) Ben en başta bir kere bilgisayarcı denmiş o zata kıllandım, foroğraflardan bilgisayarda değişen bir parça olup olmadığını seri numarasına kadar kontrol etmek gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdiki bilgisayarcılar sadece para yemek için proglanlanmış gibiler valla garip

Herşeyi duruyo ben tanırım prçalarımı, bi sorun olunca götürüyorum sorun yok o konuda ama çözemedim bu olayı
test edilebilir parçaları test etmek sırasıyla sana düşen, sağlıklarını, sağlamlıklarını kontrol ettikten sonra büyük olasılıkla sıkıntılı donanım ortaya çıkar, ondan sonrası daha kolay.

Bu akşam arkadaşımın pcsi ile deniyeceğim, bana ramleri işlemcileri neyle test edebilirsem programlarını yazabilirmisiniz akşam size sonuçları ile döneyim.

Bak neden bilgisayarcılara dikkat etmek gerek diye yazdım; bazı kurnazlar dış kabı aynı bırakıp içinden milletin anlayamayacağı şekilde çip veya parça söküp bozuk veya defolu parçayı takıp, kendini zarardan kurtarır, böylece tereyağından kıl çeker gibi kara geçerler. Ve bunu yapan o kadar çok teknik servis var ki, yapmayan hatta yok gibidir o yüzden seri numarasına kadar parçalar kontrol edilmeli, belki senin için değil de konuyu okuyan diğer üyeler için bu bence dikkate alınmalı. :)

Bu akşam arkadaşımın pcsi ile deniyeceğim, bana ramleri işlemcileri neyle test edebilirsem programlarını yazabilirmisiniz akşam size sonuçları ile döneyim.
sırayla gitmek gerek, öncelikle memtest ile remleri test etmelisin:

Videolardan nasıl test edebileceğine bakarsın.

Bak neden bilgisayarcılara dikkat etmek gerek diye yazdım; bazı kurnazlar dış kabı aynı bırakıp içinden milletin anlayamayacağı şekilde çip veya parça söküp bozuk veya defolu parçayı takıp, kendini zarardan kurtarır, böylece tereyağından kıl çeker gibi kara geçerler. Ve bunu yapan o kadar çok teknik servis var ki, yapmayan hatta yok gibidir o yüzden seri numarasına kadar parçalar kontrol edilmeli, belki senin için değil de konuyu okuyan diğer üyeler için bu bence dikkate alınmalı. :)

sırayla gitmek gerek, öncelikle memtest ile remleri test etmelisin:

Videolardan nasıl test edebileceğine bakarsın.
Doğrı diyorsunuz tabikide herkesden her şey beklenir, akşam deneyip dönüş yapcağım teşekkürler.

Bilgisayarın sorununu çözdüm ama yazmayı unutmuşum, memtest86 yaptım hiçbir sorun yoktu pass sonucu aldım, ama sorun devam ediyodu.

İlk olarak ramlerin hepsini söktüm en başta tek ram bıraktım bilgisayarı açtım ve sorunsuz açıldı sonra diğer ramleri tek tek silgi ile sildim 2. Yi taktım sorun yoktu sonra 3-4 derken sorun kalmadı sorunsuz çalışır durumda şuanda,
Yardımınız için teşekkürler iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri