Bilgisayar temizlemek için solüsyon önerisi istiyorum.

+++ takip

Bilgisayar kasası temizleyeceğim fırçalamak ve hava tutmaktan ziyade elektronik parçalara zarar vermeyecek bir sprey veya solüsyon almak istiyorum
bu ürünü tavsiye eder misiniz?
Bunun satıcısına soru sordum ve bana verdiği cevap mantıklı geldi.

"Merhabalar efendim, bu ürün anakart üzerindeki elektronik devreler, RAM ve RAM slotları, ekran kartının devre (PCB) kısmı, soket ve bağlantı uçlarının temizliğinde kullanılabilir; ancak bilgisayar çalışır durumdayken, fan motorunun içine, güç kaynağının (PSU) içine, ekran/LCD paneline, plastik dış kasa yüzeylerine ve işlemci üzerindeki termal macunlu alana uygulanmamalıdır, kullanım sırasında cihaz kapalı ve fişi çekilmiş olmalı, kısa aralıklarla uzaktan sıkılmalı ve uygulama sonrası birkaç dakika kuruması beklenmelidir. Keyifli alışverişler dileriz."
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun satıcısına soru sordum ve bana verdiği cevap mantıklı geldi.

"Merhabalar efendim, bu ürün anakart üzerindeki elektronik devreler, RAM ve RAM slotları, ekran kartının devre (PCB) kısmı, soket ve bağlantı uçlarının temizliğinde kullanılabilir; ancak bilgisayar çalışır durumdayken, fan motorunun içine, güç kaynağının (PSU) içine, ekran/LCD paneline, plastik dış kasa yüzeylerine ve işlemci üzerindeki termal macunlu alana uygulanmamalıdır, kullanım sırasında cihaz kapalı ve fişi çekilmiş olmalı, kısa aralıklarla uzaktan sıkılmalı ve uygulama sonrası birkaç dakika kuruması beklenmelidir. Keyifli alışverişler dileriz."
ürünü alıp deneyeceğim deneyimimi buraya yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,124
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri