İyi günler, ben Vodafone'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Geçişte modemi Vodafone'a iade ediyor muyuz? Bazıları sıkıntı yaşamış, modem TurkNet'e geçtiği halde modem ücretini yansıtmışlar. böyle bi durum yaşar mıyım yaşarsam ne yapmam lazım
siz geçiş mi yaptınız yoksa sıfırdan kurulum muTurknetin kendi modemlerini bağlıyorlar ben kendime turknet aldım. Huawei ve nokia modem bağladılar. Büyük ihtimalle sizede aynı modemlerden bağlayacaklardır.
Sıfırdan aldım Turkneti.siz geçiş mi yaptınız yoksa sıfırdan kurulum mu
nasıl memnun musunuz nerde yaşıyor sunuz kaç mbps kullanıyosunuzSıfırdan aldım Turkneti.
100Mbps download hızım var. Upload hızım 28Mbps hızında benim her işimi halletmekte tavsiye ederim.nasıl memnun musunuz nerde yaşıyor sunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl memnun musunuz nerde yaşıyor sunuz kaç mbps kullanıyosunuz
broadwayden şahine geçmek gibi bişey. İkisi de dolandırıcı firmaİyi günler, ben Vodafone'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Geçişte modemi Vodafone'a iade ediyor muyuz? Bazıları sıkıntı yaşamış, modem TurkNet'e geçtiği halde modem ücretini yansıtmışlar. böyle bi durum yaşar mıyım yaşarsam ne yapmam lazım
önerin nedirbroadwayden şahine geçmek gibi bişey. İkisi de dolandırıcı firma
Vallahi beni o şeyetti bu şeyetti artık öneri kalmadı. Ama şuanda superonline kullanıyorum.önerin nedir
Pinginiz kaç acaba ben pingi merak ediyorum100Mbps download hızım var. Upload hızım 28Mbps hızında benim her işimi halletmekte tavsiye ederim.
Ping MS: 5Pinginiz kaç acaba ben pingi merak ediyorum